Ersin Destanoğlu için gözü kararttılar! Beşiktaş'ın kasası dolacak...

Fransız devinin Ersin Destanoğlu ısrarı devam ediyor. Beşiktaş'ın başarılı file-bekçisi için ısrarını sürdüren Nice, Ersin Destanoğlu için transfer teklifi arttırdı. İşte o teklifin detayları...

aksam.com.tr

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu hareketliliği yaşanıyor. Siyah-beyazlılar yeni sezon için, Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Beşiktaş kaynak oluşturmak için oyuncu satışı da yapmayı düşünüyor. Bonservis beklentisinin başında da Ersin Destanoğlu geliyor.

ERSİN DESTANOĞLU İÇİN TEKLİF ARTIRDILAR

Aksam.com.tr'nin haberine göre, Fransız ekibi Nice, 21 yaşındaki genç file-bekçisini bayağıdır takip ediyor. Beşiktaş'ın kapısını 7 milyon euro ile çalan Ligue 1 temsilcisi, Kartal'dan gelen olumsuz yanıt üzerine teklifini arttırdı. Aksam.com.tr'nin ulaştığı diğer detaylara göre, Beşiktaş Ersin Destanoğlu için kapıyı 10 milyon eurodan açtı. 9 milyon euroya kadar çıkan Nice, siyah-beyazlılardan haber bekliyor.

Tarafların orta yolu bulmaya yakın olduğu ve transfer için artık günlerin sayıldığı belirtildi. Ayrıca Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'nun satışına sonraki satıştan pay da eklemek de istiyor.

BEŞİKTAŞ EMRE BİLGİN'İ KALEYE HAZIRLIYOR

Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında deplasman karşılaştığı Göztepe maçında kaleyi genç file-bekçisi Emre Bilgin'e teslim etti.

Maçın ardından da, "Endişeye mahal yok, Emre Bilgin var" diye paylaşım yapan siyah-beyazlıların bu tutumu, Ersin Destanoğlu'nun olası ayrılığı sonrası kalenin 18 yaşındaki genç eldivene teslim edilebileceği yorumlarına sebep oldu.