Erol Bulut'un vazgeçilmeziydi, Fenerbahçe'den sürpriz karar! 11 gün önce maça çıkmıştı

Fenerbahçe'de Erol Bulut döneminin vazgeçilmezi olan Luiz Gustavo ve Jose Sosa'yla ilgili çarpıcı bir karar alındı. Fenerbahçe iki futbolcuyu da sezon sonuna kadar oynatmayacak. Ersun Yanal ve Erol Bulut'un bankolarından Luiz Gustavo, sakatlığı sebebiyle bu yıl düzenli forma bulamamış, Jose Sosa ise kendisine verilen şansları iyi değerlendirememişti.

Ajansspor

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ve Erol Bulut dönemlerinin kadroya ilk yazdığı isim olan Luiz Gustavo, bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle formasından uzun süre ayrı kalmıştı. Trabzonspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Jose Sosa da beklentilerin epey uzağında kalmış ve istenen seviyeye bir türlü gelememişti. Fenerbahçe her iki futbolcuyla ilgili flaş bir karar aldı.

Tümer Metin'in sözlerine Fenerbahçelilerden tepki yağıyor! 'Birilerinin kuklası olmuşsun'

FENERBAHÇE'DEN LUIZ GUSTAVO VE JOSE SOSA KARARI

Ajansspor'un haberine göre Fenerbahçe, performansları eleştiri konusu olan Luiz Gustavo ve Jose Sosa'yı sezon sonuna kadar oynatmama kararı aldı. Sarı-Lacivertliler iki futbolcuyla ilgili resmi olarak kadro dışı kararı almasa da hem Luiz Gustavo hem de Jose Sosa kalan maçlarda takımda yer almayacak.

Galatasaray'da Alexandru Cicaldau depremi! Taraftarlar kulaklarına inanamadı

JOSE SOSA 24 ŞUBAT'TA MAÇA ÇIKMIŞTI

Luiz Gustavo Fenerbahçe formasıyla ligde oynanan son 17 haftada sadece 3 maça çıkarken, Jose Sosa ise Sarı-Lacivertli formayı son olarak 24 Şubat'taki Slavia Prag maçında terletmişti.

Hamza Hamzaoğlu neye uğradığını şaşırdı! Henüz 2. maçında...