Gaziantep yönetimi Erol Bulut'u bu yüzden gönderemiyormuş! Şok eden detay ortaya çıktı

Gaziantep FK ile zor günler geçiren Erol Bulut'un sözleşmesindeki tazminat maddesi ortaya çıktı. Gaziantep FK'nin Erol Bulut ile yollarını ayırma düşüncesinin olduğu ancak buna hocanın tazminat bedelinin engel olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. 46 yaşındaki teknik adamın tazminatının 30 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

Star

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Gaziantep FK'nin yolunu tutan teknik direktör Erol Bulut, Antep ekibinde sezona kötü bir başlangıç yaptı. Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta 3 yenilgi alan ve 15.sırada bulunan Gaziantep FK'nin Erol Bulut'la yollarını ayırmak istediği ancak buna hocanın tazminat maddesinin engel olduğu iddia edilmişti. Erol Bulut'un sözleşmesindeki tazminat bedeli ortaya çıktı.

EROL BULUT'UN TAZMİNATI 30 MİLYON TL

Star'ın haberine göre Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'un tazminatı 30 milyon TL. Kötü gidişata rağmen takımdan ayrılmayı düşünmeyen Erol Bulut'un sözleşmesinde tek taraflı fesih gerçekleştirilirse yönetim söz konusu tazminat bedelini 46 yaşındaki hocaya ödemek zorunda kalacak.

İSTİFA SORUSUNA VERDİĞİ CEVAP OLAY OLMUŞTU!

Gaziantep FK'nın ligin 10. haftasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından maç sonrasında Erol Bulut'a istifa sorusu yöneltilmişti. Bulut, "Taraftar kendi gözünde onu görebilir, ben fazla kulak asmıyorum. Ben işime en iyi şekilde devam etmeye çalışıyorum. Geldiğimden beri neleri değiştirmeye çalıştığımı herkes iyi biliyor. Öyle birkaç taraftarın çağrısıyla hareket edeceğim düşünülemez. Ekibimle birlikte bu takım için en iyisini vermeye çalışacağım. Futbolcuların bana karşı olduğunu düşünmüyorum. Sadece içimizde ufak tefek sıkıntıların olduğunu düşünüyorum, onu da önümüzdeki hafta çözeceğimizi zannediyorum." değerlendirmesinde bulunmuştu.