Erol Bulut'un pamuklara sardığı isim Fenerbahçe'den ayrılıyor! Yeni takımı bile belli...

Erol Bulut'un Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde takımın banko isimlerinden olan Jose Sosa'da yolun sonuna gelindi. Sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldız ülkesine dönüyor. Özellikle Erol Bulut döneminde takıma verdiği katkıyla dikkat çeken Jose Sosa, futbola başladığı Estudiantes'e transfer oluyor.

Erol Bulut'un Fenerbahçe'de görev aldığı 2020-21 sezonu başında Trabzonspor'dan olaylı şekilde transfer edilen Jose Sosa'nın Sarı-Lacivertlilerdeki macerası sona eriyor. Erol Bulut'un vazgeçilmez ismi olan Arjantinli yıldızın yeni takımı da belli oldu.

EROL BULUT'UN GÖZ BEBEĞİ JOSE SOSA FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olduğu dönemde transfer edilen isimler arasında yer alan Jose Sosa, Fenerbahçeli taraftarları en çok heyecanlandıran takviyelerden biriydi. Erol Bulut'un takımının banko ismi olan Arjantinli futbolcu, söz konusu sezonda oldukça etkili bir performans ortaya koymuştu.

34 MAÇTA 7 GOLE KATKI VERMİŞTİ

Erol Bulut'un Fenerbahçe'sinde ligde 34 maça çıkan tecrübeli isim, 4 gol 3 asistlik performans sergilemişti. Erol Bulut'un ayrılığı sonrası Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük görevine getirilmesiyle de formasını kaybetmeyen Arjantinli futbolcu, takımına oldukça katkı sağlamıştı.

FUTBOLU ESTUDIANTES'DE BIRAKACAK

Yeni sezon öncesi gözden düşen Jose Sosa, Fenerbahçe'yle olan sözleşmesinin sonuna geldi. Sarı-Lacivertlilerin kesin olarak ayrılık kararı aldığı Arjantinli, futbola başladığı Estudiantes'e dönmeye hazırlanıyor. Gelecek ay 37 yaşına girecek olan oyuncu, burada top koşturduktan sonra emeklilik kararı alacak.

Ve Şenol Güneş resmen açıklandı! Aylardır tartışılan konu nihayete erdi

Fenerbahçe'den tarihi transfer! Nicolas Anelka ve Mathieu Valbuena gibi olacak

Ozan Tufan'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! Meğer Beşiktaş değilmiş