Erol Bulut'un Fenerbahçe sözlerine taraftarlardan tepki yağıyor

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Gaziantep FK'nin başına geçen teknik direktör Erol Bulut'tan çok konuşulacak açıklamalar. Erol Bulut'un eski takımı Fenerbahçe'yle ilgili kullandığı ifadeler taraftarları adeta çileden çıkardı. 46 yaşındaki teknik direktör “Benden önce 6. 7. Olan Fenerbahçe vardı. Avrupa kupalarına katılmasında payımız olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni sezona Gaziantep FK'nin başında giren Erol Bulut, TRT Spor'a yaptığı açıklamada eski takımı Fenerbahçe'yle ilgili de konuştu. Erol Bulut'un sözleri sosyal medyada gündeme otururken Fenerbahçeli taraftarlar eski hocalarına öfke kustu. Erol Bulut'un Sarı-Lacivertliler için "Benden önce 6. 7. Olan Fenerbahçe vardı. Avrupa kupalarına katılmasında payımız olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Erol Bulut'un açıklamaları şu şekilde:

"Herkes Fenerbahçeli olduğumu biliyor. Avrupa'dan teklifler vardı ama Fenerbahçeli olduğum için gitmedim. Benden önce 6 ve 7. olan bir Fenerbahçe vardı. Avrupa kupalarına katılmasında payımız olduğunu düşünüyorum."

Bu sözler sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisine yol açtı. Erol Bulut için taraftarların yaptığı bazı paylaşımlar şöyle:

-Fenerbahçe'den sonra Avrupa'ya değil de neden Antep'e gittin diye sorarlar hocam!

-Erol Bulut ne söylüyorsa tersi doğrudur.

-Keşke Avrupa'ya gitseymişsin be Erol Bulut!

-Takımı ne hale soktun utanmadan payımız var diyorsun. İnsanda utanma olur be Erol Bulut!

-Otorite sağlasaydın da kendini başkalarının kuklası yapmasaydın.

-Sen hep Fenerbahçe tarihinin en vasat, en kötü, en itici teknik direktörü olarak anılacaksın Erol Bulut.