Erol Bulut'tan yayıncı kuruluşa flaş tepki!

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşu protesto ederek soru almadan röportajı tamamladı. Sarı-lacivertli kulüp, Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor maçında ekrana yansıyan seslerde Fenerbahçe aleyhine tezahüratların yer alması gerekçesiyle yayıncı kuruluş beIN Sports'a tepki göstermiş, beIN Sports da Fenerbahçe'den özür dilemişti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, B.B. Erzurumspor karşılaşması sonrası yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

Bulut, "Konuşmam fazla olmayacak. Maçtan önce ne dediysem onun devamı. Kurallardan dolayı geldim röportaja. Takımı tebrik ediyorum. Galibiyeti büyük Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum." diyerek basın toplantısını tamamladı.

Erol Bulut'un maç sonu açıklamaları için tıklayınız.

Fenerbahçe deplasmanda BB. Erzurumspor'u 3-0'la geçti ve zirveyle puanları eşitledi

NE OLDU?

Fenerbahçe, dün oynanan Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor maçının ardından bir açıklama yayımlamış, açıklamada yayıncı kuruluşun "Maçı seyirci ses efekti ile izleme" seçeneğinde sarı-lacivertli kulübe küfürlü tezahüratların yer aldığı belirtilerek, "Sezon başından bu yana; sınırını ve haddini aşan karar ve yaklaşımlarından dolayı yayıncı kuruluşu en üst düzeyde pek çok kez uyarmış ve tek beklentimizin yayıncı kuruluşa yakışan şekilde 'objektif, adil, tarafsız' bir politika olduğunu kendilerine iletmiştik." sözlerine yer verilmişti.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'deki olası ayrılık ve Mesut Özil'in maliyeti hakkında konuştu

BEIN SPORTS ÖZÜR DİLEDİ

Fenerbahçe'nin açıklamasının ardından beIN Sports, bir açıklama yayımlamış ve "Fark edilmeden, yanlışlıkla yayınlanan ve hemen kaldırılan bu tezahürattan dolayı tüm Fenerbahçe camiasından içtenlikle özür dileriz." ifadelerine yer verilmişti.

Fenerbahçe'den tepki gelmişti... Yayıncı kuruluş özür diledi

Ali Koç'tan son dakika Mesut Özil açıklaması

Mesut Özil: Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye kötü haber