Erol Bulut'tan transfer müjdesi

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24. hafta mücadelesinde evinde Demir Grup Sivasspor'u konuk eden ve karşılaşmadan 5-1'lik galibiyetle ayrılan Gaziantep FK'de teknik direktör Erol Bulut maç sonu açıklamalarda bulundu.

DHA-AA

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24. haftasında Demir Grup Sivasspor'u 5-1 yenen Gaziantep FK, bu sezon sahasında oynadığı 11 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu galibiyetle 35 puana ulaşan kırmızı-siyahlılar, iç saha performansıyla dikkati çekiyor.

Demir Grup Sivasspor maçının ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut açıklamalarda bulundu. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, çok iyi oynayarak haklı bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Sivas maçının zor geçeceğini bildiklerini ve mücadeleye iyi hazırlandıklarını söyledi.

Rakiplerinin kanatları iyi kullanarak hücuma hızlı çıktığını anlatan Erol Bulut, "Antalya'da rakibimizi iyi analiz ederek hazırlandık. Bugün maça da çok iyi başladık ve 90 dakika boyunca çok iyi konsantre olduk. Antrenmanlarımızda çalıştıklarımızı sahaya yansıtarak hak ettiğimiz 3 puanı aldık." dedi.

Devre arası transferlerin kolay olmadığını ve alınacak oyuncuların ilk 11'de forma giymesi gerektiğini anlatan Bulut, "Yatırım amaçlı transfer yapılabilir ama onun dışında alınacak oyuncuların oynaması önemli. Maliyetlerin yüksek olduğu bir dönemde iyi oyuncular yüksek rakamlara alınabiliyor. Gereksiz yere para harcamamak için biz böyle bir transfer yapabiliriz. Bu standartlarda bir oyuncu bulunmazsa transfer yapmayabiliriz." diye konuştu.

Gaziantep'ten Sivasspor'a gol yağmuru

Rıza Çalımbay: "Mağlubiyeti hak ettik"