Erol Bulut'tan Çağdaş Atan'a flaş cevap ve Mesut Özil sözleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-1 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Transfere de değinen başarılı teknik adam, Mesut Özil'le ilgili gelen soruya “Önümüzdeki günlerde netleşir” cevabını verdi. Çağdaş Atan'ın sözlerini de yanıtlayan Bulut, ''Skora baksın'' dedi.

Erol Bulut’un maç sonu açıklamaları şöyle:

“DOĞRU YOLDA DEVAM EDİYORUZ”

İyi yolda olduklarını kaydeden Bulut, "Son 3 maçta maksimum puanı aldığımız için mutluyuz. Antep maçının 2. yarısında iyiye gidişatı işaret etmişti, devamı geldi, mutluyuz. Eski takımıma karşı galip gelmek sevindirici, o takım Avrupa Ligi elemesi oynadı, bu sene üzerine koyarak gidiyorlar, tebrik ediyorum. 3 puan almak bizim için önemliydi, doğru yolda devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

“DÜŞÜNCEMİZ TOPU RAKİBE VERMEKTİ”

Topu Alanyaspor'a verdiklerini kaydeden genç hoca, "Oyunu seyredenler diyecek ki rakibe %70 topu verdiler. Bizim düşüncemiz topu rakibe vermekti, rakibimiz 2 gün fazla dinlenerek maça çıktı, unutmayalım. İlk yarıda rakibe topu verdik, biraz daha önde basabilirdik ama futbolcu psikolojisi ile devreye 1-0 girdik. 2. yarıda daha çok istediğimiz oyun çıktı. Üzüntülü olduğum taraf, yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmeliyiz, çok pozisyon kaçırıyoruz." dedi.

“MESUT ÖZİL ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLEŞİR”

Mesut Özil ile ilgili transfer sorusunu da yanıtlayan Erol Bulut, "Mesut Özil'in adı sosyal medyada çok dolaşıyor, önümüzdeki günlerde netleşir. Şu anda burada olmadığı için bir şey söyleyemem." diye konuştu.

ÇAĞDAŞ ATAN’A CEVAP: YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM, SKORA BAKSIN

Erol Bulut, Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın, ''5 büyük lige baktığınız zaman topu rakibe vererek şampiyon olan takım azdır'' şeklindeki açıklamasına, ''Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Skora baksın'' diyerek cevap verdi.

Çoğu maçta topa sahip oldukları halde lehlerine çeviremediklerini de dile getiren Erol Bulut, ''Her zaman topa sahip olup maç kazanamıyorsunuz. Bugün biz de öyle yaptık'' şeklinde konuştu.