Erol Bulut'tan bir garip karar! 28 milyon euroluk ret: Fenerbahçe aylarca istemişti

Gaziantep için transfer çalışmalarını yürüten Erol Bulut'a İtalya'dan sürpriz bir öneri geldi. Sezonun ikinci yarısını Inter'de kiralık olarak geçiren Felipe Caicedo, Gaziantep'e teklif edildi. Bonservisine bu zamana dek 28 milyon euro ödenen Felipe Caicedo'yu Erol Bulut'un reddettiği öğrenildi.

aksam.com.tr

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmak isteyen Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gaziantep'e her gün yeni bir isim menajerler tarafından önerilirken, sürpriz bir futbolcu gündeme geldi: Felipe Caicedo.

Gaziantepgunes.com'un haberine göre, geride bıraktığımız sezona Genoa'da başlayan, devre arasında Inter'e kiralanan 33 yaşındaki futbolcunun oynadığı kulüp ve kariyeri göz önünde bulundurularak analizleri yapılan Caicedo, teknik direktör Erol Bulut'a da soruldu.

Ünal Aysal işi bitirdi! Galatasaray'ın yeni teknik direktörü sonunda belli oldu

EROL BULUT VETO ETTİ

Bu sezon Genoa ve Inter formalarıyla sadece 12 maçta forma giyme şansı bulan ve 1 gol atabilen Caicedo'nun kariyerinin son dönemlerinde sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini menajerine ilettiği ve Genoa'nın da gerekli kolaylıkları sağlayacağını oyuncuya ilettiği bildirildi. Ancak tecrübeli ismin yaşının 33 olması sebebiyle Gaziantep'in sıcak bakmadığı ve bu durumu menajerinin Türkiye bağlantısına aktardığı öğrenildi.

Ali Koç jokerini buldu! Herkese onu öneriyor

KARİYERİNDE MANCHESTER CITY VE LAZIO VAR

Genoa ve Inter dışında Manchester City, Lazio ve Sporting Lizbon gibi takımlarda forma giyen Ekvadorlu futbolcuya bu zamana dek ödenen toplam bonservis bedeli 28 milyon euro. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Domenec Torrent'in Datça sefası

aksam.com.tr