Erol Bulut'tan 5 değişiklik

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki derbide Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, son oynadıkları Gençlerbirliği maçının 11'ine göre kadroda 5 değişikliğe gitti.

Genç teknik adam, Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada geçtiğimiz hafta Kadıköy'de kaybedilen Gençlerbirliği maçının 11'inden 5 oyuncuyu ilk 11'e dahil etmedi.

Bulut, Gençlerbirliği mücadelesinde sakatlanan ve bu maça kulübede başlayan Gökhan Gönül'ün yerine Nazım Sangare'yi 11'de sahaya sürdü.

Son haftalarda performansı yükselen Filip Novak'ı da kesen Bulut, bu oyuncunun yerine Caner Erkin'e şans tanıdı. Jose Sosa'nın yerine İrfan Can Kahveci'yi görevlendiren sarı-lacivertli çalıştırıcı, geçen hafta cezalı olan Enner Valencia'yı ise Mert Hakan Yandaş'ın yerine oynattı.

Erol Bulut, forvet hattında da değişikliğe gitti. Gençlerbirliği karşısında Mame Thiam'a 11'de şans veren Bulut, Beşiktaş'a karşı ise Mbwana Samatta'yı sahaya sürdü.

Beşiktaş karşısında kalede Altay Bayındır görev alırken, savunma dörtlüsü Nazım Sangare, Serdar Aziz, Attila Szalai ve Caner Erkin'den oluştu. Orta ikilide Luiz Gustavo'nun yanında İrfan Can Kahveci görevlendirilirken, hücumun sağında Enner Valencia, solunda ise Bright Osayi-Samuel şans buldu. Forvette Mbwana Samatta oynarken, arkasında de Dimitris Pelkas yer aldı.

Harun Tekin, Jose Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş, Papiss Cisse, Ferdi Kadıoğlu, Marcel Tisserand, Mame Thiam, Filip Novak ve Gökhan Gönül maça yedekler arasında başladı.