Erol Bulut: Zemin biraz bozuktu, yeni bir başlangıç yapacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 1-0 kaybedilen Göztepe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Bulut, maçın hemen ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, ''Zemin oynamak istediğimiz oyunu engelledi, yeni bir başlangıç yapacağız.'' dedi. Genç teknik adam, ardından düzenlenen basın toplantısında sosyal medyada hakkında yapılan eleştirilerle yanıt verdi ve ''Sosyal medyayı uzun zamandır takip etmiyorum. Daha çok takıma ve oyunumuza odaklanmaya çalışıyorum.'' şeklinde görüş belirtti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Göztepe'ye 1-0 yenildikleri karşılaşmanın sonrasında konuştu.

Bu yenilgiyi telafi edebileceklerini kaydeden Bulut, "Sonuca baktığımızda kaybedilen 3 puan var. Kazanmamız gereken bir maçtı. İstemediğimiz bir kayıp oldu. Özür diliyoruz. Bunu telafi edeceğimiz maçlar var. Daha 15 hafta var. Onun başlangıcını önümüzdeki hafta Trabzon'da yapmamız gerekiyor. Bunu yapacak gücümüz var." dedi.

Mesut günler kabusa döndü! 0-1

İstedikleri oyunu oynayamadıklarını kaydeden teknik adam, "Oyun yüzde olarak bizde ama bu hiçbir şey ifade etmiyor. Golle sonuçlandıramadığınız zaman... Rakip korner sonrası attığı bir golle kazandı. Daha fazla efor sarf etmek gerekiyordu. İyi kapandılar. Zemin de biraz bozuktu. Oynamak istediğimiz oyunu engelledi." ifadelerini kullandı.

Caner Erkin'i kimse sakinleştiremedi! Erol Bulut'a şok tepki

BASIN TOPLANTISI SÖZLERİ

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Bulut, "İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Taraftarlarımızı üzdük. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Rakibimizin kazandığı bir haftada mağlup olmamız bizi üzdü. Topa daha fazla sahip olduk ancak ürettiğimiz pozisyonları iyi değerlendiremedik. Bunu rakip bizden daha iyi yaptı. 90 dakika boyunca kontra atak oynamaya çalıştılar. Birkaç pozisyon yakaladılar ve yaptığımız hata nedeniyle birini değerlendirdiler. Zeminin çok kötü olması nedeniyle istediğimiz pas trafiğini yapamadık. Ancak bu bir bahane değil. Sadece yeterince pozisyon üretemedik ve istediğimiz o golü atamadık." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Görünen köy kılavuz istemez, Erol Bulut ile olmuyor!

Erol Bulut, yaşanılan mağlubiyetlerin ardından sosyal medyada hakkında yapılan eleştirilerle ilgili olarak şunları söyledi:

Sosyal medyayı uzun zamandır takip etmiyorum. Daha çok takıma ve oyunumuza odaklanmaya çalışıyorum. Zaman zaman iyi oynamadığımız ve kazandığımız müsabakalar oldu. O zaman da 'Topa yüzde olarak çok sahip olamıyoruz, Fenerbahçe böyle mi kazanacak?' diye eleştiri oluyordu. Bugün ise topa ne kadar sahip olursanız olun maçı kaybediyorsunuz. Geçmişte biz çok eleştirildik, başkaları da aynı şekilde top oynayarak sonuca gitmeye çalışıyor. Bu, oyunun stratejisi. Önümüzde 15 lig maçı ve alınacak 45 puan var. Onun başlangıcını da önümüzdeki hafta Trabzon'da yapmak istiyoruz. Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız ve diri bir şekilde gidip 3 puanı alarak İstanbul'a geleceğiz.

Ünal Karaman: Bu galibiyeti çok abartmayacağız

Ozan Tufan'dan Hüseyin Göçek'e Mahvediyosun bizi ya

Erol Bulut'tan yayıncı kuruluş, Rashed Al-Marri ve Güntekin Onay'a sert sözler: Fenerbahçe'yi kimse tehdit edemez!