Erol Bulut: Yüzde yüze ulaştığımızda önümüzde kimse duramaz

Fenerbahçe Teknik Direktör Erol Bulut sezon sonunda şampiyon olacaklarına inanıyor. Başarılı antrenör, “Yüzde 70 kapasitedeyiz. Yüzde yüze ulaştığımızda önümüzde kimse duramaz. Şampiyonluğu kimseye kaptırmayacağız” ifadelerini kullandı.

Posta

7 haftası geride kalan Süper Lig'de maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, hem oynadığı futbol hem de kadro kalitesiyle açık ara şampiyonluğun favorisi olarak gösteriliyor.

"YÜZDE YÜZE ULAŞTIĞIMIZDA ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ"

Teknik direktör Erol Bulut da mutlu sona ulaşacaklarından emin. Her kesimden övgü alan ekibinin henüz yüzde 70 kapasiteyle sahada olduğunu dile getiren başarılı hoca, "18 transfer yapmış, teknik ekibi yenilenmiş bir takımın bu konumda olması inanılmaz. Yüzde yüze ulaştığımızda önümüzde kimse duramaz." dedi.

"ŞAMPİYONLUĞU KİMSEYE KAPTIRMAYACAĞIZ"

Yönetim kurulu, idari kadro, futbolcular ve teknik ekibin iyi bir uyum içinde olduğunu vurgulayan Erol Bulut "Herkes el ele vermiş, Fenerbahçe'yi hak ettiği yer olan zirvede tutmak için özveriyle çalışıyor. Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Her an skoru değiştirebilecek yetenekte isimler var. Şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Önümüzdeki engelleri tek tek aşarak sezonu zirvede tamamlayacağız. Şampiyonluğu kimseye kaptırmayacağız." diye konuştu.