Erol Bulut 'transferini ben istedim' demişti, Fenerbahçe'de ayrılık! Başakşehir son maçı oldu

Fenerbahçe'de Erol Bulut döneminde takımın vazgeçilmezi olan ve gösterdiği performansla yıldız gibi parlayan Dimitris Pelkas, Sarı-Lacivertlilerden ayrılıyor. Yunan futbolcu, Erol Bulut'un ısrarıyla transfer edilmiş, 47 yaşındaki teknik adam Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra “Pelkas'ı transfer etmek benim tercihimdi” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un tavsiyesiyle transfer edilen ve geride bıraktığımız sezonda takımın tartışmasız en iyi ismi olan Dimitris Pelkas'la yollar ayrılıyor. Erol Bulut Fenerbahçe'den ayrılıp Gaziantep FK'nin başına geçtiği dönemde Pelkas'la ilgili konuşmuş ve "Onu transfer etmek benim tercihimdi" ifadelerini kullanmıştı.

Ve Aaron Boupendza transferi için resmi açıklama geldi! Duyuru gece yarısı...

EROL BULUT'UN GÖZDESİ PELKAS GÖNDERİLİYOR

Geçtiğimiz sezon harikalar yaratan ancak bu sezon gözden düşen Pelkas, 1-0 kaybedilen Başakşehir maçında da yokları oynamış ve oyundan alınırken taraftarlarca ıslıklanmıştı. Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe sezon sonunda Yunan futbolcu ile yollarını ayıracak.

Fenerbahçe'de Caner Erkin gerçeği ortaya çıktı! Meğer Ali Koç...

FENERBAHÇE PELKAS'TAN BONSERVİS KAZANMAK İSTİYOR

Fenerbahçe 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan ve birçok talibi olan Dimitris Pelkas'tan bonservis geliri elde etmek istiyor. Bu sezon Sarı-Lacivertli formayla toplam 21 maça çıkan 28 yaşındaki Yunan futbolcu, 1 gollük performans sergiledi.

Galatasaray Fatih Terim'in oğlum dediği yıldızı zararına gönderdi! Yeni takımı şaşırttı