Erol Bulut tarihe geçti! Fenerbahçe'yi mumla aratan istatistik...

Son olarak Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 3-0 kaybeden Erol Bulut'un Gaziantep FK'si bu sezon dış sahada aldığı tek galibiyetle ligin en başarısız deplasman takımı oldu. Geçen sezon Fenerbahçe ile dış sahada tarihe geçen Erol Bulut, Gaziantep FK'deki performansıyla Fenerbahçe günlerini arattı.

Aksam.com.tr-AA

Erol Bulut'un deplasman kabusu bitmiyor... Ligde Aytemiz Alanyaspor karşısında son dış saha maçına çıkan Erol Bulut'un Gaziantep FK'si buradan da eli boş ayrıldı. Rakibine 3-0 kaybeden Gaziantep FK, bu alanda ligin en kötüsü oldu.

Son olarak taraftarı önünde Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden kırmızı-siyahlı ekip, ardından çıktığı yedi maçta da sahadan galibiyetle ayrılamadı.

Önder Özen canlı yayında açıkladı! Herkesi şaşırtacak Ümraniyespor gerçeği

EROL BULUT, GALATASARAY MAÇI SONRASI GERİSİNİ GETİREMEDİ

Ligin 31. haftasında Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-1 kaybeden Gaziantep temsilcisi, sonraki hafta evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kalırken, İttifak Holding Konyaspor'a rakip sahada 4-1 yenildi.

İzmir ekibi Göztepe ile evinde 1-1 kalan ve Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-2 yenilen kırmız-siyahlı ekip, Yukatel Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Dün de Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 3-0 yenilen Gaziantep temsilcisi galibiyet hasretini 7 maça çıkardı.

Gerson Rodrigues şaşkınlığı! Eyüpsporlular anlam veremedi

DEPLASMANDA SADECE 6 PUAN

Güneydoğu Anadolu temsilcisi, bu sezon dış sahada oynadığı 19 karşılaşmada sadece 6 puan alabildi.

Bu maçlarda 1 galibiyet, 3 beraberlik, 15 mağlubiyet yaşayan Gaziantep FK, sezonun son deplasman karşılaşmasında Alanya'dan puansız ayrılınca ligin en kötü deplasman takımı olarak puan cetvelinde yer aldı.

Kırmızı-siyahlı ekip deplasmandaki tek galibiyetini ise ligin ilk yarısının son haftasında Çaykur Rizespor'a karşı 1-0'lık sonuçla aldı.

Bu maçlarda rakip ağlara 13 gol bırakan Gaziantep temsilcisi kalesinde ise 39 gole engel olamadı.

Gaziantep FK, ligin son haftasında evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Çok konuşulacak İsmail Kartal sözleri: Şimdilik güle güle

EROL BULUT, FENERBAHÇE'DE DEPLASMAN TARİHİ YAZDI

Geçtiğimiz sezon Erol Bulut yönetiminde Fenerbahçe, deplasmanda oldukça başarılı oldu. İç sahada çok kötü bir görüntü sergileyen "Sarı-Kanarya", Erol Bulut ile deplasmanda ise tarihi bir sezon geçirdi.

Dış sahada sarı-lacivertliler, rakiplerine 15 maçta sadece 1 kez boyun eğdi.Fenerbahçe, söz konusu karşılaşmalarda 11 galibiyet ve 3 beraberlikle 36 puan elde etmeyi başardı.

Erol Bulut ve ekibi 2.40 puan ortalamasıyla, deplasmanda Brezilyalı çalıştırıcı Carlos Alberto Parreira'nın 2.41'lik puan ortalamasından sonra Fenerbahçe tarihindeki en başarılı sonuca imza attı.başarısız

Herkes Burak Bekaroğlu'nu konuşuyor! Rıdvan Dilmen'in "bayıldım" dediği Burak Bekaroğlu kimdir?

Cenk Ergün'den ilk transfer bombası! Ömer Bayram'a yol göründü