Erol Bulut muradına erdi! ''Biraz gergin oluyor'' demişti, resmen ayrıldı

Gaziantep FK'de teknik direktör Erol Bulut'a, geçtiğimiz sezonun 35. haftasında oynanan Fenerbahçe maçında oyundan alındığı için tepki gösteren Muhammet Demir, Konyaspor'a transfer oldu. Erol Bulut, tecrübeli forvet için “Maçtan çıkan futbolcu biraz gergin oluyor. Adrenalin üst düzeyde oluyor. Takımla ilgili bir şey söylemişti, ben de cevap verdim.'' ifadelerini kullanmıştı.

aksam.com.tr

Gaziantep'te Erol Bulut'un istediği oldu... Fenerbahçe maçında Muhammet Demir'le girdiği tartışmayla gündeme gelen Erol Bulut, tecrübeli ismin biletini kesmişti. Güneydoğu Anadolu ekibinden ayrılan 30 yaşındaki futbolcu Konyaspor'a transfer oldu.

EROL BULUT'TAN MUHAMMET DEMİR AÇIKLAMASI: "ONA CEVAP VERDİM"

İki isim Fenerbahçe ile Ülker Stadı'nda oynanan maçın ardından kısa süreli bir gerginlik yaşamış teknik direktör Erol Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Maçtan çıkan futbolcu biraz gergin oluyor. Adrenalin üst düzeyde oluyor. Takımla ilgili bir şey söylemişti, ben de cevap verdim. Bir sıkıntı yaşamadı. O şekilde bir konuşmamız geçti." ifadelerine yer vermişti.

ŞEHRİN SEMBOL İSMİ

Antep ekibiyle 87 maça çıkan tevrübeli forvet, 28 gol-6 asistlik bir performans ortaya koydu. Gaziantep FK'den önce uzun yıllar Gaziantepspor'da da top koşturan Muhammet Demir'in Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 1 milyon 400 bin euro.

KONYASPOR TRANSFERİ AÇIKLADI

Kulüpten yapılan açıklamada 30 yaşındaki deneyimli oyuncuyla 2 senelik sözleşme imzalandığı belirtilerek, "Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleşen imza töreni ile Muhammet Demir'i renklerimize bağladık." denildi.

Bursaspor alt yapısında yetişen Muhammet Demir, 2021-2022 sezonunda Gaziantep FK formasıyla 32'si Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 33 maçta forma giydi ve 6 gol attı.

Oyuncunun sözleşmesini fesheden Gaziantep ekibi ise tecrübeli isme teşekkür etti.

aksam.com.tr

Herkes Cyle Larin'le dalga geçiyor! O detay sosyal medyada gündem oldu