Erol Bulut için flaş iddia: İstifa edebilir

Reha Kapsal, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un istifa edebileceğini açıkladı.

Reha Kapsal, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçın ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Kapsal'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları...

- "Sezon başından beri Fenerbahçe'nin 4 tane iyi oynadığı maç yok. Bu kadar yatırım yapmış, bu kadar para vermiş... Pelkas'ı sol bek yapıyorsun, Caner'i egondan almayabilirsin, bu bile görev bırakma nedenidir. Bu futbol ciddiyetsizliğidir ve bir teknik adamın yetersizliğidir."

- "Pelkas sol bek oynadı, kafasına göre içeri girdi, çıktı. Taç atılıyor, tacı neredeyse o atacak. Ne olduğu belli değil, Pelkas 30-35 dakika sol bek olur mu? Son dakikalarda tek pozisyonun var, sol bekten gelip giren o. Topu getirecek adamı sol bek yapıyorsun."

Bunun adı Kadıköy kabusu! 1-2

- "Fenerbahçe'nin kadro derinliği iyi ancak Erol Bulut'un performansı geleceğini belirleyecek demiştim. Göztepe yenilgisinden sonra çalkalandı ortalık, Trabzonspor galibiyeti geldi. Ligin sonuncusuyla oynuyorsun, kadro yetersizliği var rakip de 4. hocasıyla çıkıyor ve ligin sonuncusu."

- "Yarın Emre Belözoğlu takımın başında çıkabilir, Erol Bulut istifa edebilir bu mağlubiyetten sonra."

Erman Toroğlu'ndan bomba iddia: İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe şaşkınlığı!

- "Erol Bulut maç sonunda, iyi oynadık ve rakip kontradan attı diyor. En büyük hata, öz eleştirinin yanlış olması. Ligin sonuncu sırasındaki bir takıma, kurgulanmamış, içgüdüsel bir oyun var. Kimin ne oynadığı belli değil."

- "Erol Bulut'un ağırlığı yok, niye yok? Burada Emre Belözoğlu'na iş düşüyor. Emre Belözoğlu tribünden 'Pres, pres, bas, bas' diye bağırırsa ve sen de kenarda durursan, senin teknik adamlığın tartışılır."

Erol Bulut'un istifa etmeye niyeti yok!

- "Emre Belözoğlu iyi oyuncudur, insan olarak severim ama siz Avrupa'da sportif direktörün bunu yaptığını görür müsünüz? Düşünün Nedved, Juventus'ta bağıracak kenardan, Salihamidzic Bayern'den bağıracak. Bu yanlış. Sen Erol Bulut'u tartışılır, güçsüz hale getiriyorsun. Oyuncu bırak maçı, antrenmanda bile seni takmaz, biz de oynadık. Teknik direktörün bir liderliği olacak. Emre Belözoğlu bağırırsa tribünde, sen komut veremezsin." (Sporx)

Fenerbahçe'den ofsayt itirazı: Bu iş tiyatroyu geçti