Erol Bulut resti çekti... Futbolcular şikayetçi olunca kıyamet koptu!

Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşı karşıya gelmeye hazırlanan Gaziantep FK'de Erol Bulut depremi yaşanıyor. Futbolcuların antrenman sisteminden memnun olmadıklarını Gaziantep FK yönetimine bildirdiği, genç çalıştırıcının da bu gelişmenin ardından ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Erol Bulut geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı.

Fanatik

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Gazinatep FK, Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Maça bir gün kala Antep temsilcisinde Erol Bulut için bomba bir iddia gündeme geldi.

Gaziantep FK'da teknik ekip konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktör Erol Bulut ile yol ayrımına geldiği iddia edildi. Sezona ilk 10 hedefiyle başlayan ancak bitime 4 hafta kala 15. basamakta bulunan Güney ekibinde Bulut'un ayrılma ihtimali güçlü gözüküyor.

Erol Bulut'un facia karnesi! Tüm gözler Fenerbahçe deplasmanında

OYUNCULAR MEMNUN DEĞİL

Sadece saha başarısı değil takım içindeki dengelerin de Bulut'un gönderilme sebepleri arasında olduğu belirtildi. Oyuncuların yaptırılan idmanlardan memnun olmadığı ve bu konuda yönetime şikayetlerini ilettikleri, genç teknik adamın takımda kalması halinde ayrılmayı düşündüklerini belirttikleri öğrenildi.

Yönetimin içinde de Bulut'u istemeyen isimlerin olduğu ve genç teknik adamla yola devam etmeye sıcak bakılmadığı öğrenildi. Gaziantep FK'nın yeni sezonda yola yabancı bir teknik adamla devam etmeyi planladığı kaydedildi.

Mesut Özil'in İsmail Kartal planı! Meğer her şey bu yüzdenmiş...

57 milyon euroluk tarihi Rıdvan Yılmaz planı! Premier Lig'e taze kan