Erol Bilecik'in sözlerine Galatasaraylılardan tepki yağıyor! İşte o anlar...

Galatasaray ile Fenerbahçe kadın futbol takımları arasında oynanan ve Sarı-Lacivertlilerin 7-0 üstünlüğüyle sona eren maç sonrası kulüp başkan vekili Erol Bilecik'in soyunma odasında yaptığı konuşma gündeme oturdu. Erol Bilecik'in Galatasaray'a ‘Cincon' demesi büyük tepki çekti. Bilecik, “Biz Galatasaray'a, cincona 6 Kasım'da 6 tane atmıştık. Siz 7 Aralık'ta 7 attınız” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in 7-0 biten Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası soyunma odasında takıma yaptığı konuşma gündeme oturdu. Erol Bilecik'in Galatasaray'a 'Cincon' demesi sosyal medyada infiale sebep oldu.

EROL BİLECİK'İN 'CİNCON' SÖZLERİNE BÜYÜK TEPKİ

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak için konuk olduğu dostluk maçında ezeli rakibi Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı 7-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası soyunma odasına inen ve futbolcuları tebrik eden Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in yaptığı 'cincon' açıklaması Galatasaraylı taraftarları tepkisini çekti.

TARAFTARLAR ÇILDIRDI

''Müthiş bir oyun oldu. Bizleri gururlandırdınız. İşin güzel tarafı, biz Galatasaray'a, cincona 6 Kasım'da 6 tane atmıştık, siz 7 Aralık'ta 7 tane attınız.'' açıklaması yapan ve bu sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandıran Erol Bilecik, Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarını adeta çıldırttı. Galatasaraylı futbolseverler, Bilecik'e tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken tecrübeli futbol adamını çok sert bir dille eleştirdi.