Ernest Muçi Beşiktaş'ın kaderi

“Ernest Muçi, 19.03 doğumlu. Ensesinde kartal dövmesi var. Kaderin cilvesi. Libya'nın büyük kartalı Al-Musrati, Beşiktaş'a hoş geldin. Joe Worral da büyük teklifleri reddederek Beşiktaş'a gelmek istedi.”

AKŞAM SPOR

Transfer döneminin özellikle son gününde kadrosuna kattığı Ernest Muçi ve Al-Musrati ile ses getiren Beşiktaş, yeni transferleri için görkemli bir imza töreni düzenledi. Svensson, Muçi, Al-Musrati ile akademiden yetişen Emir Yaşar ve 2010 doğumlu Yağız Karabulut'a imza attıran Kara Kartal'da başkan Hasan Arat şunları söyledi: "Muçi, 19.03 doğumlu. Ensesinde kartal dövmesi var. Kaderin bir cilvesi. Beşiktaş'a, evine hoş geldin. Musrati'nin karısı şu an hamile ve onu bırakıp geldi dün gece. Beşiktaş'a gelmek istedi. Santos, geldiğinden beri en çok onu istiyordu. Samet hocanın bir numarasıydı. 'Buraya gelmez, herkes denedi' dediler. Biz 'gelir' dedik.

GERÇEK BİR KAPTAN GETİRDİK

Libya'nın büyük kartalı, Beşiktaş'a hoş geldin. Sen gerçek bir lidersin, bir kaptansın. Gerçek bir kaptanı transfer ettik. Joe Worrall, 2011'den bu yana Nottingham Forest'ın efsane kaptanı. O da bir kaptan. Son gece Joe'nun kulübüne büyük bir teklif geldi. Kaan Şakul Joe'yu aradı ve bize gelmesini istedi. Joe da gelen büyük teklifi reddederek Beşiktaş'a gelmek istedi. Santos, 'Ben isim değil, karakter istiyorum' demiştir. En büyük karakter Joe'nun, Semih'in, Demir Ege'nin, Muçi'nin AlMusrati'nin karakteridir. Biz Beşiktaş'a karakterli oyuncular transfer ettik."

HER ŞEYİMİ VERECEĞİM

Yeni transferlerden Ernest Muçi oynamaya hazır olduğunu söyledi: "Ne diyebilirim ki... Bu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Takımdaki herkesle tanıştım, beni çok sıcak karşıladılar. Oynamaya hazırım, hocamız isterse oynarım" dedi. AlMusrati, çok heyecanlı olduğunu belirterek "Beşiktaş'a geldiğim heyecanlıyım. Büyük geçmişi olan bir kulübe geldim. Beni buraya getiren herkese teşekkür ediyorum, özellikle de başkanımıza. Beşiktaş'a her şeyimi vereceğim" ifadelerini kullandı.