Erman Toroğlu'nun Mesut Özil tespiti olay oldu! 45 dakika yetti

Erman Toroğlu'nun Mesut Özil sözleri olay oldu. Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısından sonra yaptığı maç değerlendirmesinde Mesut Özil'i eleştiren tecrübeli spor yorumcusu, tecrübeli orta sahanın performansını yeterli bulmadı. Erman Toroğlu, Özil'in bu performansla kadroya girmeyi hak etmediğini belirtti.

Erman Toroğlu A Spor'da Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçının devre arasında açıklamalarda bulundu. Deneyimli yorumcu Mesut Özil'in ilk 45 dakikada ortaya koyduğu performansı eleştirdi.

ERMAN TOROĞLU'NDAN MESUT ÖZİL'E FORM ELEŞTİRİSİ

Erman Toroğlu, Mesut Özil'in ilk yarıdaki performansı hakkında, "Aldığının karşılığını vermedi Fenerbahçe'ye şu ana kadar. Herkes de bekliyor. Tamam, yürüyerek oynuyor, şu bu felan, ama Mesut'un daha farklı olması lazım. Almanya'da olsa bu performansıyla kadroya giremez onu söyleyeyim. Almanya'da İngiltere'de kadroya giremez. Yedekler dahil maç kadrosuna giremez. Burada Fenerbahçe'de bayağı bir maç çevirmesi lazım. O tarz bir oyuncu. Yapacağı 2-3 hareketle işi bitirebilir. Takım arkadaşları ona da yardım ediyorlar. Arkadaşları top atıyorlar, seviyorlar, seviyor. Henüz Fenerbahçe'ye vereceğini vermedi. Daha iyi olur mu? Kendisi isterse olur." ifadelerini kullandı.

Deneyimli spor yorumcusunun ilk yarıdaki tespitleri sosyal medyada da konuşulanlar arasına girdi.