Erman Toroğlu'ndan şaibe iddialarına yanıt: Hasta ruhlu insanlar! Hatayspor...

Beşiktaş, Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, karşılaşmanın ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Atakaş Hatayspor'u Süper Lig'in 39. haftasında 7-0 mağlup ederek Süper Lig'de 16. kez mutlu sona oldukça yaklaştı.

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, A Spor ekranlarındaki "Takım Oyunu" programında mücadeleyi değerlendirdi.

Süper Lig'in 4 büyük kulübünü kıyaslayan Erman Toroğlu, "Beşiktaş hakikaten bu sene iyi futbol oynadı, 4 büyüğe baktığımda Beşiktaş sonuna kadar hak etti. Saha çamurmuş, yan basmış, yok kuralmış falan hepsi hikaye. Beşiktaş bu kadar önemli maçta nasıl oynuyor, görsünler."

Beşiktaş şampi... Hatayspor'a gol olup yağdı, mutlu sona çok yaklaştı

"Futbolculuk hayatımda doping almadım ama doping almış oyuncular karşısında oynadım." diyen Toroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Beşiktaş takımına doping versen ters tepebilirdi bugün ama bunların aldığı doping hap falan değil, bunlar dopingi beyinlerine kazımışlar, 11 futbolcu aynı beyinden düşünüyor. Türkiye şartlarına göre çok üst düzey top oynadılar.

Burak Yılmaz ve Zeki Çelik attı, Lille şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

"HASTA RUHLU İNSANLAR"

Maç hakkında sosyal medyada dönen iddialara ilişkin Toroğlu, "1 Mayıs Emek Bayramı. Beşiktaş bugün 7-0 kazandıysa emeğinin karşılığını aldı. Hatay'ın yediği goller şaibeliymiş diyen hasta ruhlu insanlar var, inanamıyorum!" dedi.

Atiba Hutchinson'dan Galatasaray sözleri

"ŞAMPİYON OLDU ARTIK"

Toroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- "Son maçlarda N'Koudou da tuhaf, nasıl bir top oynadı ki Beşiktaş'ta kötü oynayan yok. Sergen'e helal olsun, bu kaleciye güvendi ve Türk futboluna kaleci kazandırdı, bugün 2 kritik müdahalesi var."

- "Beşiktaş lig şampiyonluğunu sonuna kadar hak etti. Rakipleri saha çamur, oyun kuralı ihlali falan derken işi götürdü. Bence iş bitti, Beşiktaş şampiyon oldu, "şampi" falan değil."

Beşiktaş, Galatasaray'ın evinde kupa kaldırmak istiyor

"HAKEMLER DEVREYE GİRER Mİ?"

- "Bundan sonra hakem kardeşlerimiz devreye girer mi, tayinler ona göre olur mu? Uçaktan indim 8-10 telefon geldi, ne oluyor falan dedim herkes Adana Demirspor maçını konuşuyor, bana neler anlattılar."

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye olay gönderme! Beğeni yağmuruna tutuldu...

- "Antrenmanı hafif yapıp, maçtan maça oynuyor Beşiktaş, en iyi idman maçtır. Maçta kendini zorlarsın, yüzde yüz mücadele etmeye mecbursun. Antrenmanda gol atsa dalga geçersin iyi attın falan diye, maç öyle değil, en ciddi idman maçtır. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı, o kötü iki takımın futbollarını izledikten sonra ki Sergen yedek kulübesine baksa kimi sokacağım diyor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yedeklerinden çıkan oyuncu şampiyonluğa oynar."

Sergen Yalçın: Herkesle eşit şartlarda oynamıyoruz

"JOSEF 40 YILLIK BEŞİKTAŞLI GİBİ"

- "Beşiktaş takım olarak iyi oynuyor. Josef geldi, 40 yıllık Beşiktaşlı gibi, tam bu takımın oyuncusu oldu. Beşiktaş'ta oyuncular baya hamur olmuşlar."

Hatayspor, neye uğradığını şaşırdı: Kabus gibi...

- "Hatayspor'da oyuncular transfer havasına girmişler, o havaya girince topu yandan falan oynarsın, gözükeyim dersin, basmazsın, arkadaş alsın ben oynayayım dersin, böyle olursun, yamulursun, ilk yarı 5 yersin. Biraz fazla yükselmişler, bu kadar çıkmayacaksın, futbol kabul etmez."

Cyle Larin, geceye damgasını vurdu!