Erman Toroğlu'ndan olay yorum! 'Tek kelimeyle facia...'

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Medipol Başakşehir'i 4-1 mağlup etti. 3 kırmızını çıktığı maçta ünlü yorumcu, eski hakem Erman Toroğlu çarpıcı ifadelerle değerlendirdi.

Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir Üker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Baştan sona gerilimin eksik olmadığı ve sarı-lacivertlilerin 4-1 kazandığı maça hakem damgasını vurdu.

Ünlü yorumcu, eski hakem Erman Toroğlu da zorlu karşılaşmayı Fotomaç gazetesindeki köşesine taşıdı.

Son dakika haberi: Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye olay sözler! Kimse sakinleştiremedi...

İşte Toroğlu'nun ilgili yazısının o kısmı:

Uzun yıllar unutulmayacak bir maç. Tek kelimeyle hakem faciası yaşandı dün gece.... Tamam, Fenerbahçe'nin galip gelmesi lazım. Ama bu tarz değil. Türkiye'de VAR'ın uygulanmasını isteyen en önemli şahıs Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ'dı. Ama dün gece Göksel Gümüşdağ'ın takımını VAR ile vurdular. 

Hasan Ali Kaldırım olay oldu! Maça damgasını vurdu...

Karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek, Başakşehir'i 'şimşekler' gibi çarptı! Fenerbahçe'ye de 'meltem' gibiydi. Rüzgar, tatlı tatlıydı... Çok net söylüyorum, dün akşam Kadıköy'de bir hakem faciası oldu ve Fenerbahçe kazandı. Bu tarz kazanan bir takımın seyircisi ne kadar rahat eder, gelecek tepkilere nasıl göğüs gerer onu bilemiyorum. Bir tek şey söylemem lazım... Ama dün akşam şunu gördüm; bunu hakem yapana yazıklar olsun. Buna görev verene de yazıklar olsun. Çok güzel olabilecek bir maçı bir hakem ancak bu kadar katledebilirdi... VAR'daki Cüneyt Çakır, Gustavo'nun pozisyonunda seni çağırıyor, "Bak, izle bakalım. Bu pozisyon herhalde kırmızı" diyor. Sen izliyorsun, devam ediyorsun tamam... Ama neden devam ettiğini şimdi daha anlıyorum. Yazıklar olsun.

Son dakika haberi... Caner Erkin'den Erol Bulut'a şok tepki! Emre Belözoğlu araya girdi...

Tümer Metin'den olay yorum: Erol hoca yine şanssızlıktan bahsediyor...

Son dakika haberi... Fenerbahçe'ye Diego Perotti'den kötü haber geldi