Erman Toroğlu'ndan maç sonu olay yaratan sözler: Maç karakolda biterdi

Erman Toroğlu'ndan VAR hakemi Mete Kalkavan'a övgü dolu sözler! Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Göztepe-Galatasaray karşılaşmasındaki hakem kararlarını değerlendi. A Spor'da değerlendirmelerde bulunan Toroğlu, 4 penaltı kararı veren VAR hakemi Mete Kalkavan hakkında övgü dolu sözlerde bulundu. Erman Toroğlu, eğer VAR hakemi Mete Kalkavan penaltı kararlarını maçın hakemi Arda Kardeşler'e söylemeseydi Göztepe-Galatasaray karşılaşması karakolda biterdi dedi.

A Spor

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu Göztepe-Galatasaray karşılaşmasındaki hakem kararlarını değerlendirdi.

Toroğlu A Spor ekranlarında yaptığı yorumlarda maçın VAR hakemliğini yürüten Mete Kalkavan hakkında övgü dolu sözlerde bulundu ve Kalkavan'ın hakem Arda Kardeşler'i uyardığı 4 penaltı kararının da doğru olduğunu söyledi

METE KALKAVAN OLMASA MAÇ KARAKOLDA BİTERDİ

Erman Toroğlu, Mete Kalkavan hakkında, "Bugün bir şey söyleyeyim: Bu Mete Kalkavan'ı Galatasaraylılar hiç sevmezler ve hiçbiri maçlarında istemezler. Al, buyur Mete Kalkavan. Bugün sahanın en iyi adamı, maçın en iyi adamı, İki takım dahil, teknik adamlar dahil, futbolcular dahil, hakemler dahil sahanın en iyi adamı "VAR"daki Mete Kalkavan'dı. Mete Kalkavan bu VAR hakemi görevini yapmasaydı bu maç karakolda biterdi. Bunu çok net söylüyorum. Sahada hakem olarak bu kadar başarılı değil, ama bugün çok başarılıydı." ifadelerini kullandı.