Erman Toroğlu'ndan ilginç Galatasaray-Beşiktaş benzetmesi: Kalaşnikof, tabanca...

Süper Lig'in 40. haftasında derbi maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı 3-1 devirdi; maç sonu Erman Toroğlu, bu zorlu derbiyi değerlendirdi.

Süper Lig'in 40. haftası dev bir maça sahne oldu: Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk etti.

Sarı-kırmızılıların 3-1'lik zaferiyle sonuçlanan derbide maçın ardından Erman Toroğlu, A Spor ekranlarındaki "Takım Oyunu" programında dev maçı yorumladı.

Galatasaray pes etmedi, dev derbi nefes kesti: 3-1

Toroğlu'nun açıklamaları şöyle:

- "2 hafta kalmış, Beşiktaş'ın bir de diğerlerinin kadrosuna bakıyorum pes arkadaş. Birisinin elinde kırıkkale tabanca var, bazen atar atmaz, diğerlerinde kalaşnikof var."

- "Galatasaray oyuna 5 kişi soktu. Çok fazla kounşmaya gerek yok bence. Bu saatten sonra son 2 maç. Fiziksel beyinsel yorgunluklar var. Senin kadronla adamların kadrosu aynı değil. Hala da ipler Beşiktaş'ın elinde. 2 maçta 4 puan yine de Beşiktaş'ın olması enteresan."

Kimse sakinleştiremedi: Fatih Terim çılgına döndü!

"GALATASARAY İSTEDİĞİNİ YAPTI"

- "Fenerbahçe'ye bakıyorsun kadrolara bakıyorsun Beşiktaş'ın işi zor. Galatasaray istediğini yaptı 10 dakika püskürttüler istediklerini yaptılar. Ofsayt diye golü de iptal oldu Beşiktaş'ın. Sonuna kadar Galatasaray ipi elinde tuttu."

- "Maçta Beşiktaş'ın 90 dakika boyuca hiç hakimiyeti yok. İstediklerini yaptı Galatasaray, sağa gitti, sola gitti istediği gibi yönlendirdiler maçı"

- "Beşiktaş ve diğer takımlar arasındaki kadrolara duruma baktığında diğerleri hiçbir şey yapmamış diye görülüyor."

Sergen Yalçın'dan hakem tepkisi: Komedi, trajedi...

Fatih Terim'den Beşiktaş galibiyeti sözleri: Galatasaray vazgeçmeyecek