Erman Toroğlu'ndan flaş yorum: Bu fotoğraf yönetime bir mesaj

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Hes Kablo Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı ve Younes Belhanda'nın ayrılığını değerlendirdi.

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Hes Kablo Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan ve deplasman ekibinin 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmayı ve Belhanda'nın ayrılığı sonrası yaşananları A Spor'da "Takım Oyunu" programında değerlendirdi.

Younes Belhanda'nın flaş ayrılığı sonrası Faslı futbolcunun paylaştığı ayrılık fotoğrafına değinen Erman Toroğlu, "Galatasaray'da yönetimin gönderdiği bir futbolcuyla fotoğraf çektirmek ne demektir? O fotoğrafın nerelere gideceğini görürsünüz. Galatasaray'dan ayrılan başka oyuncularla böyle fotoğraf çekildiğini gördünüz mü?" dedi.

BU BİR MESAJ!

Yönetime organize mesaj verildiğini iddia eden ünlü yorumcu, "Benim fikrim böyle. Belhanda gittikten sonra Fatih Terim, 'Galatasaray'ın yaptığı doğru.' dedi mi? Gönderildiği gün 'Arkasında durdum' dedi mi?" şeklinde konuştu.

Galatasaray, Kayseri'de oyuna geri döndü! 0-3

"Fatih Terim şimdi basın toplantısında niye konuşuyor. Belhanda gittikten sonraki gün söyleseydi, her şeyin önü kesilirdi." diyen Toroğlu, Belhanda'nın menajeri William D'Avila, "Galatasaray Sneijder'i gönderdi, Belhanda'ya toplam 30 milyon euro ödedi. 10 milyon euro bonservisine verdi. Galatasaray kimi almaya gidiyorsa, Belhanda'nın menajeri gidip o oyuncunun haklarını alıyor. Tam teşkilat, bizim futbolda da teşkilat fazla. Her tarafta teşkilat var." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim: Galatasaray duramaz, durursa düşer!

"AYRILIK KARARI ORTAK"

Belhanda'yla alınan ayrılık kararına da değinen Erman Toroğlu, "Abdurrahim Albayrak ve birkaç yöneticinin bu karara karşı olduğu söyleniyor, ben aynı fikirde değilim, herkesin ortak fikrinin ayrılık olduğunu düşünüyorum. Ekip halinde alınan bir karar diye düşünüyorum." dedi.

Ivko Ganchev: Adalet Galayasaray lehineydi

Erman Toroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları:

- "Bugün Galatasaray maçı bir meltemle aldı. Belhanda gönderildi. Uzun yıllar Galatasaray'dan kovulan oyuncu gördünüz mü? Ben görmedim. Niye Belhanda. Sebebi var muhakkak, bir de giderken çekilen bir fotoğraf var. O fotoğrafla kime mesaj vermek istiyorsunuz. O kadar iş var ki... Maç 3-0 olunca gider ama yarın her şeyin hesabı verilir."

Henry Onyekuru: Bazen futbolda böyle şeyler olabiliyor

- "Belhanda, Arda ve Babel'in en az ikisini 11'e koyunca Galatasaray eksik oynuyordu bence. Bugün bir tane kaytaran yoktu, çok iyi oynamadı ama hepsi mücadele etti. Bugün herkes koştu."

Taylan Antalyalı: Bugün alışık olmadığımız bir taktikle sahadaydık

"HAKEMLERİ ŞAMAR OĞLANI YAPTILAR"

- "Hakemler artık bunlar. Bu hakemin hatırladığım kadarıyla 4 sene evvel Fenerbahçeli bir oyuncu suratına tükürdü, Meireles, onu atamadı. Sen suratına tüküren bir oyuncuyu atamazsan, ben sana hakemlik yaptırmam. Kendisini iteni atamayana hakemlik yaptırmam. Çocukları şamar oğlanı yaptılar. Hakemlik bir kişiliktir."

Marcelo Saracchi: Benim için fark etmez

- "Maça bakıyorum, maç başlamadan adamın suratını görüyorum, Galatasaray yenilirse yandım diyor. Çaldığı düdüklerden görüyorum. Maç 3-0 oldu, rahatladı, rüzgarlar geldi, meltemler esti. 1-0'ken çaldıkları başka, 2-0, 3-0'ken başka. Bunu ben anlarım, daha başlamadan anlarım. Bunların değişmesi o kadar kolay değil, kök salmışlar. FETÖ'nün bir başka şekli hakemlikte var."

Fatih Terim, Belhanda krizinde son noktayı koydu: Buna izin vermem!