Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e sert sözler: Ya başkanlığı bırak ya da...

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Yukatel Kayserispor'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'e yüklendi. Erman Toroğlu, Fatih Terim için ''Başkanlığı bırak'' çağrısında bulundu.

Aksam.com.tr

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, 3-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona eren Yukatel Kayserispor-Galatasaray maçını değerlendirdi.

A Spor ekranlarındaki "Takım Oyunu" programında konuşan Toroğlu, Fatih Terim için "Önceki yönetime başkanlık yapmaya kalktı, anlaşamadılar. Bu yönetime zaten yapıyor. Ya teknik direktörlük yap ya da gel kulüp başkanlığı yap. Fatih Terim gizli kulüp başkanı şu anda. Yöneticiler bana 'hayır değil' desinler. Hem teknik direktörlük hem başkanlık yapamazsın. Bu kadar basit, net." dedi.

Hezimet! Maç sonucu: Yukatel Kayserispor-Galatasaray: 3-0

"ZAVALLICA..."

Galatasaray'ın oyununu değerlendiren Erman Toroğlu, "Zavallıca bir top oynadılar fakat sürpriz değil. Bir adam her işi yapamaz. Fatih Terim, 'hem takımın teknik direktörlüğünü yapayım, hem de kulübü idare edeyim.' diyor. Son bir senedir bunu yapıyor." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim o isimlerin biletini kesti, Hikmet Karaman'a tepki gösterdi

"GALATASARAY'IN İÇİ HUZURSUZ"

"Fatih Terim hakikaten tarih yazıyor, Kayserispor ilk kez Galatasaray'a üç attı." diyen Erman Toroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Muslera kendisine ne diyecek, yine yaptı üç tane olay. Uzun yıllardır Muslera'yı böyle görmedim. Galatasaray'ın içi huzursuz.

Galatasaray'ın Lazio maçında çok koştuğunu belirten Toroğlu şöyle konuştu, "Kayserispor; defansta, ileride, geride çok iyi hazırlanmış. Takım Hikmet Karaman'ın dediklerini iyi yaptı. Dua etsinler 5 olmadı. İlk yarıda ayağı kaydı oyuncuların yoksa 4, 5 olurdu." dedi.

Galatasaray'a gol attığı için ağlayan Emrah Başsan'dan açıklama