Erman Toroğlu'ndan çarpıcı sözler: Sergen Yalçın ısırır, Fatih Terim kayıkta!..

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Gaziantep'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı. Fatih Terim için ''kayığa bindi'' ifadesini kullanan Toroğlu, Sergen Yalçın hakkında ise ''Sergen iyi, zarar gelmez ama kötü ısırır, senin yanına bırakmaz. Yanına çağırıp Aboubakar ile konuşmuş. Yapmazsan, Erol Bulut gibi olursun.'' dedi.

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş ile Gaziantep'in karşı karşıya geldiği ve siyah-beyazlıların 2-1 yenerek lider olduğu mücadeleyi A Spor'daki "Takım Oyunu" programında değerlendirdi.

Teknik direktörün bir otoritesinin olması gerektiğini söyleyen Erman Toroğlu, "Sergen futbolcuyken, ben yorumcuyken kapıştık. Ali Şen devreye girdi hatta, çok büyük olay oldu, maça gidince Sergen yüzünden küfür yiyordum. Sergen iyi, zarar gelmez ama kötü ısırır, senin yanına bırakmaz. Yanına çağırıp Aboubakar ile konuşmuş. Yapmazsan, Erol Bulut gibi olursun. Mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu, hepsi ölmüşler. Ben teknik adamsam, oyuncu haddini bilecek. Öyle eller kollar falan yok. Tribünlere falan oynarsan, adamın parmağını kırarlar. Bu işi yapıyorsan oynamaya mecbursun, sen teknik adama gebesin. Futbolcunun elinde oyuncak olursan seni maymun yaparlar." dedi.

Kara Kartal, emin adımlarla ilerliyor! 2-1

"FATİH TERİM O KAYIĞA BİNDİ"

Fatih Terim hakkında ise Toroğlu, "Gazeteciyi dövecek futbolcu (Arda Turan), Fatih Terim de o adamları otobüse bindirmeyecek. Onları otobüse bindirdi, kendisi kayığa bindi, gitti. Topçuya gebe kalmayacaksın. Topçuya gebe kalırsan, sakat işlere girersen, topçu onları bilirse senin suratına bakar ve 'hadi devam et' der. Bunu kim nereye çekerse çeksin." şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın'dan hakem ve VAR isyanı: En rahatsız olması gereken biziz

Toroğlu'nun yorumlarından öne çıkan satır başları:

- "Beşiktaş'ta yük herkese eşit biniyordu, bugün bazıları idare etti, bazıları çok koştu. Aboubakar 2 gol attı ama Larin'in basmadığı yer kalmadı. Kendi sahası içi, rakip saha içi, inanılmaz."

- "2-0, gidiyorsun, at sola bitti maç, gelen adam delirdi. Gelen adam da, kusura bakmayın ama aptal ve hayvan değil. İnanılmaz enerjiyle oraya geliyor, Larin bugün çok koştu. Adam direkten dönmese ne olacağını görürdüm ben."

Ricardo Sa Pinto: Hakem bir şey yapmadı, VAR'a bile gidilmedi

"TOPU ELİNDEN KAÇIRIYOR"

- "Futbol öyle bir oyun ki düdük çalana kadar her şey değişir. 3-4 atacaksın yakaladığında, sana acımazlar."

- "Beşiktaş kalecisine, rakip takım hücumcuları biraz dikkat ederse, ayak burnu ile gol atarlar, bu gördüğüm 5-6 oldu, elinden top kaçırdı. Biz Galatasaray'ı şampiyonluk maçında İstanbul'da yendik o alışkanlığı yüzünden."

'Sergen Yalçın'ın çıkarması gereken dersler var!'

"BU NE TESADÜF!"

- "Yıllardır bu işin içindeyim, 3 büyük takım yıllardır hakemlerden ağladı ama hep bunlar şampiyon oluyor. Bu ne tesadüf? 1 defa Bursa oldu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım enteresan bir laf etti. Fenerbahçe olmadı diye seviniyorsunuz ey Galatasaray ve Beşiktaşlılar, biz birbirimize dayanalım yoksa bunlar alışırsa yanarız dedi."

Beşiktaş'a Başakşehir maçı öncesi kötü haber

- "Sergen Yalçın'ın futbolculuk hayatı var, teknik adamlığa başladı. İnsanları yaptığı işle sahada ve saha dışında tanıyorsun. Sergen Yalçın ile birlikte program yaptık. Çok teknik adam, yorumcu bir yere geliyor, bir yerde tıkanıyor. Veya yazarlar... Sergen'de ve birkaç kişide onu hiç görmedik. Teknik adamlık yapacağına rağmen isim vererek falan çok güzel tenkit yapıyordu. Futbolculara, yöneticilere söylüyordu, onun için de hoşuma gitti."

Vincent Aboubakar özür diledi

HAKEMLERLE GÖRÜŞME

Pazartesi günü hakemleri toplayacaklar. Jaap Uilenberg (Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı) de gelecek, ortada yangın var. 3 gün toplanacaklar. İpi kesilecek olanlar var, rahatsızlıklar var. Geçmişi bilirsek, geleceği daha iyi biliriz.

Rachid Ghezzal'dan Fenerbahçe ve Galatasaray sözleri