Erman Toroğlu'ndan bomba Sergen Yalçın yorumu: Fatih Terim abisinin izinde

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı.

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın 10 kişiyle İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın sonrasında A Spor ekranlarında değerlendirmede bulundu.

Sergen Yalçın hakkında ilginç bir çıkış yapan Toroğlu, "Sergen Yalçın, Fatih Terim abisinin izinde gitmeye başlamış, o tarz konuşuyor." dedi.

Rıdvan Dilmen, üç büyüklerin şampiyonluk şansını değerlendirdi: Nisan belirleyici

İşte Toroğlu'nun sözleri...

- "Beşiktaş kazandı, maçın 4'te 3'ünü 10 kişi oynadı, çok mücadele etti ama 10 kişiyle de iyi şeyler yaptı ancak Konya takımı, takım değil. Beşiktaş da çıkış dönemindeki Beşiktaş değil."

Kartal'ı kabustan Rosier uyandırdı! 1-0

- "10 kişi kalınca, Aboubakar top çıkarmak için 35 metreye falan gelmeye başladı. Aboubakar sana ceza alanı içinde lazım. Orada diri kalacak ki kafa vuracak, gol atacak. Çağırmıyorsun da, çocuk mecbur geliyor."

Sergen Yalçın'dan ilginç VAR çıkışı: İlgilenmiyoruz, gerekirse karışmasın

"N'SAKALA'DAN HESAP KESİLMELİ"

- "Aboubakar, 10 kişi kalınca çok kendini harcadı. N'Sakala'dan hesap kesilmesi lazım, arkadaşlarını sattı. İlla para pulla satmak olmaz, bir futbol ukalalığı ile satarsın. Oynadığın takım, şampiyonluğa oynayan bir takım. Rıdvan gelene kadar oynatırsın, sonra hesabı kesersin."

İsmail Kartal: Beşiktaş'a karşı rehavete girdik

- "Hakem Beşiktaş'ın attığı golde mükemmel oynattı, golün yarısı bence hakemindi, aynı pozisyonda Konya'ya 89'da kesti. Bırak, onu da oynat. Hep kafada kurt var. Bütün Konyalı oyuncular da başına gitti. Atar, atmaz, sana ne!"

Emre Kocadağ: Allah'ın adaleti var, bir şekilde tecelli eder

"SAHADAKİ OYUNCULAR İSMAİL KARTAL'I GÖNDERMİŞ"

- "İsmail Kartal için yönetimin karar almasına gerek yok, sahadaki oyuncular gitmesi için karar almışlar. Yıllardır içinde olduğunda görüyorsun. Ben olsam, hiç uzatmam."

Valentin Rosier'den Aboubakar açıklaması: Ailemden biri gibi

- "Cenk Tosun oynamak için geldi, oynayacak. Cenk Tosun oynadığı zaman, öbür taraf ne olacak? Cenk Tosun, Milli Takım için hazırlanacak. Oynadığı zaman, ilk yarıda biz bu takımı buraya getirdik diyen olur mu? Benim aklıma her şey gelir."

Welinton'dan maç sonu Domagoj Vida sözleri

"MAÇI SATTI' DERLER"

- "N'Sakala'nın yaptığını bir futbolcunun yapmasını ben düşünemiyorum. Şampiyonuk maçında yapsan, maçı sattı derler. Atılacak olsan bile böyle atılmazsın. Bu adam Beşiktaş'ta nasıl oynuyor?"

Nihat Özdemir'den derbi açıklaması: Soruşturma başlattık

Manchester City, Liverpool'u darmadağın etti!