Erman Toroğlu'ndan bomba iddia: İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe şaşkınlığı!

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından İrfan Can Kahveci'yle ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçın ardından A Spor ekranlarında "Takım Oyunu" programında karşılaşmayı yorumladı.

"Söyleyeceğim şeyi yalanlayacaklar, dedikodu diyecekler ama gerçek." diyen Toroğlu, İrfan Can Kahveci'nin, "Ben bu takımda Emre'yi mi dinleyeceğim, hocayı mı dinleyeceğim yoksa sahadaki kıdemli oyuncuları mı dinleyeceğim. Bir türlü anlayamadım." dediğini iddia etti.

"Görünen köy kılavuz istemiyor." diyen Erman Toroğlu, "30. maç, kimse laba luba etmesin. Gençlerbirliği düşme hattında, inanılmaz mücadele etti. Fenerbahçe lejyonerler ordusu, paralı asker gibi." şeklinde konuştu.

Bunun adı Kadıköy kabusu! 1-2

"HESABI ALİ KOÇ'A SORARIM"

Ali Koç'u eleştiren ünlü yorumcu, "Göztepe 21 yıl sonra, Galatasaray 21 yıl sonra, Trabzonspor 21 yıl sonra, Beşiktaş 15 yıl sonra, Gençlerbirliği 21 yıl sonra Fenerbahçe'yi sahasında yeniyor. Ben yukarıya hesap sorarım, başkan Ali Koç'a sorarım." dedi.

Erol Bulut'un istifa etmeye niyeti yok!

"İşleri yapanlar yukarıda Ali Koç ile Emre Belözoğlu." diyen Toroğlu, "Erol Bulut'u siz getirdiniz, 22 transfer yaptınız, bütün takımlara mağlup oldunuz evinizde, Fenerbahçe tarihi böylesini görmedi. Fenerbahçe taraftarı için üzülüyorum. Bu nasıl bir takım, bu toplama bir takım." ifadelerini kullandı.

Özcan Bizati: Gençlerbirliği ruhuna yakışacak!

Erman Toroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

- "Fenerbahçe'nin en iyi adamı kaleci Altay. Başka bir şey söylemeye gerek var mı? Gençlerbirliği aman aman bir takım değil, orta sahada at koşturdular. 5 olacak maç 2-1 bitti, biraz daha dikkatli olsalar 5 olacak. Ayıptır, Fenerbahçe taraftarıyla dalga mı geçiyorsunuz?"

Erol Bulut için flaş iddia: İstifa edebilir

- "Ali bey, ya bu işi yap, ya da git. 22 tane topçu, boru mu, masraf bu. İyi olunca Emre çıkıyor ortaya, kötü olunca Erol'u ortaya atıyorlar. Ben Ali Koç ile Emre'ye, sonra Ali Koç'a sorarım."

Maça damga vuran o an! Fenerbahçeliler, ofsayt bekledi

- "Erol Bulut'a taktik verecek oyuncular var sahada. Fenerbahçe'nin teknik adamının kenarda bir ağırlığı olacak, bakışıyla falan. Erol Bulut ilkokul talebesi gibi oturuyor."

Gençlerbirliği'nden VAR yorumu

- "Fenerbahçe namına yemin ediyorum üzüldüm. Böyle bir ruhsuz takım olur mu? Fenerbahçe'nin dişe dokunur nerede pozisyonu var? Gençlerbirliği'nin var."

Fenerbahçe'den ofsayt itirazı: Bu iş tiyatroyu geçti