Erman Toroğlu: Futbol ukalalığı yaptılar

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmayı A Spor ekranlarından yorumladı.

Erman Toroğlu, karşılaşmanın 60 ile 63. dakikaları arasında Erzurumspor'un bulduğu üst üste net pozisyonlar hakkında, "Dakika 60'tı, 60-63 arasında maç 3-2 Erzurum olabilirdi, veren de Galatasaraylı oyuncular, futbol ukalalığı. Ukalaca verdiler, Erzurumlular atamadı. Erzurum pozisyona girmedi, Galatasaray verdi. Galatasaray bugün hem kendi pozisyona girdi, hem rakibe pozisyon verdi." dedi.

Aslan, son sürat ilerliyor! 2-0

Fernando Muslera hakkında Toroğlu, "Galatasaray'da geriye doğru bakıyorum, Muslera'dan evvel Mondragon, Taffarel var, mesela Yasin var, o da iyi kaleci, araya bir kaleci daha geldi çok iyi. Galatasaray'ın kalecilerden yana iyi şansı var." şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen: 2000'lerdeki Galatasaray yok

"BELHANDA BİRAZ KOŞ YA"

Ünlü yorumcu, Belhanda için "Galatasaray istediğini aldı, zorlanmadı ama çocuklar, gençler falan çalışıyor, Belhanda giriyor, biraz koş ya. Belhanda tarafında akın oluyor, bırakıyor, arkadaşları koşsun alsınlar da Belhanda oynasın. Bazı çocuklar parçalanıyor." dedi.

Fatih Terim'den Falcao ve Feghouli sözleri

Mustafa Muhammed'in 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynadığını söyleyen Toroğlu, "Topa kafa sokuyor, geliyor, mücadele ediyor, arkadaşlarına yardım ediyor, büyük avantaj. Adamda sporcu ahlakı var, bazılarında yok." ifadelerini kullandı.

Mesut Bakkal: Arda hakeme diyor ki...

Toroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları:

- "Erzurumsporlular hücum ederken pozisyona girmedi. Defansta oyuncuların ukalalık yapma hakkı yok. Bazıları ceza alanı üzerinde yan top yapıyor, nasıl yapabilirsin? Adam topa bassa kaleci ile karşı karşıya kalacak."

Fernando Muslera, Galatasaray'daki geleceği hakkında konuştu

- "İyi bir Feghouli girerse, Galatasaray'da oyun yüzde 40 fark eder. Şu kadroda fark eder. Araya attığı toplar, ters topları falan farklı, Belhanda yapamıyor o işleri."

Radamel Falcao, 2 ay sonra sahalarda: Geri dönmek güzel

"ETEBO'YU FAZLA SAHADA TUTTU"

- "Fatih hoca bir hata yaptı, Etebo'yu biraz fazla sahada tuttu. Etebo her an ikinci kartı görebilecek bir adam, ben olsam beklemezdim. Orada risk aldı, niye almadı bilmiyorum."

Mustafa Muhammed: Lakabım anakonda

- "Erzurum'da bir oyuncu girdi, benim kilom ondan iyi, El Kabir. 120 kilo falan olmuş. Bir depar attı yürüyecek hali kalmadı."

Gedson Fernandes: İyi mücadele, iyi oyun