Erman Toroğlu: Fatih Terim, artistlik yapanları sahada çok tuttu

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın 3-2 mağlup olarak elendiği Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Toroğlu, Galatasaray'da oyundan çıkan futbolcular için ''artist'' nitelemesini yaptı.

Ünlü yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor'a 3-2 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda ettiği maçın ardından yayıncı kuruluş A Spor'da değerlendirmelerde bulundu.

İşte Toroğlu'nun açıklamalarından satır başları...

- "Fatih hoca, artistlik yapanları sahada çok tuttu. Girenler iyi oynadı ama bir yere kadar geldi."

- "Galatasaray'ın yaptığı teknik hatalar, bazı oyuncuların sahada fazla kalması oyunu bu hale getirdi. Değişiklikler daha erken olmalıydı."

Alanya, Aslan'ı kupa dışına itti! 2-3

"VAR GRİ POZİSYONA ÇAĞIRMIYOR"

- "Alanyaspor, Henry Onyekuru'yu kımıldatmadı, çok iyi önlem almışlar. Zaten oyun Onyekuru'ya gelene kadar sıkışıyor."

Fatih Terim: Arda Turan'ın Galatasaraylı olması ceza alması için yeterli!

- "Emre Kılınç'ın pozisyonuna penaltı verilmesi taraftarı değilim. Hakem olsam çok net penaltı vermem. Fatih Hoca 'VAR neden çağırmıyor?' diyor ama VAR gri pozisyonda çağırmıyor."

Semih Tokatlı: Galatasaray gibi büyük bir takımı sahasında yendiğimiz için mutluyuz

"KORKUYORSAN HAKEMLİK YAPMA"

- "Bazı gri pozisyonlarda da çağırdılar ama Türkiye'de bu VAR sakat işler. Bu maç en az 10 dakika uzamalıydı. Bunlar maç bitsin, başına iş almasın diye kaçıp gitmek istiyor. Korkuyorsan hakemlik yapma."

Gedson Fernandes: Benim için kolay değildi

- "Khouma Babacar çok iyi ve sempatik oyuncu ama gece maçlarında oynaması haksız rekabet yaratıyor. Çünkü siyahi bir oyuncu, göremiyorsun adamı, adam zaten süratli, gidiyor. Çok keyifli bir oyuncu, rakipler göremiyor."

Salih Uçan: Bir daha gol atarsam