Erman Toroğlu ‘belgeleri elimde' dedi, maç sonrası gündemi sarsacak haberi verdi

Erman Toroğlu, Adana Demirspor-Trabzonspor maçını değerlendirdi. Trabzonspor'un kazandığı penaltının ‘yoruma açık' olduğunu dile getiren Erman Toroğlu, Tahkim Kurulu başkanı hakkında ise çok konuşulacak ifadeler kullandı. Toroğlu ‘belgeler elimde' dedi ve Tahkim Kurulu başkanının futbolcuları dolandırıp menajerleri kurtardığını iddia etti.

Erman Toroğlu, Adana Demirspor-Trabzonspor maçını yorumladığı sırada gündeme bomba gibi düşen ifadeler kullandı. Tahkim Kurulu başkanının futbolcuları dolandırıp menajerleri kurtardığını iddia eden Erman Toroğlu, 'belgeler elimde' dedi.

ERMAN TOROĞLU: TRABZONSPOR REKOR PEŞİNDE KOŞMASA...

Erman Toroğlu Trabzonspor'un deplasmanda Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ettiği maçı A Spor'da değerlendirdi. '38 sene evvel şampiyon olunmuş en son, ciddi bir gerginlik yarattı bu Trabzonspor'da' diyen Erman Toroğlu, "Rekor peşinde koşmasa Trabzonspor muhtemelen 4-5 hafta önce şampiyonluğunu ilan ederdi. Gereksiz bir gerginliğe büründüler" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUTLANMIŞTI"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk için umutlandığını belirten Erman Toroğlu, "Fenerbahçeliler, 'Biz şampiyon olamayız' diye geçiştirse de inanmayın, Trabzonspor birkaç maç daha takılsaydı 'Geliyoruz' diye inletirlerdi her yeri" şeklinde konuştu.

"TRABZONSPOR BU KES MASADA DA KAZANDI"

Trabzonspor'un bu kez masada da kazandığını söyleyen Toroğlu, "Trabzonspor, birkaç sefer masa başında kaybetmişti şampiyonluğu. Bu sefer masada da kazanıldığını gördük" dedi.

"PENALTI YORUMA AÇIK BİR POZİSYON"

Trabzonspor'un maçın başında kazandığı ve tartışmalara sebep olan penaltı pozisyonunu da değerlendiren eski hakem, "Penaltı pozisyonunu sahadaki 11 Trabzonsporlu oyuncunun tamamına gösterseniz hepsi de "Penaltı değil" der. Böyle penaltı olmaz. Yoruma açık bir pozisyon olduğu için VAR'ın hakemi çağırmadığını düşünüyorum. Penaltı tekrarında kalecinin bir ihlali yok ancak Adana Demirsporlu oyuncular vuruş yapılmadan önce ceza alanına giriyor ve topu uzaklaştıran oyuncu da erken giren oyunculardan biri olduğu için tekrar kararı doğru" ifadelerini kullandı.

ERMAN TOROĞLU: BELGELERİ ELİMDE

Öte yandan Erman Toroğlu gündemi sarsacak ifadeler kullandı. Tahkim Kurulu başkanı hakkında çok sert ifadeler kullanan Erman Toroğlu, "Futbolcuları dolandırıp, menajerleri kurtaran insan şu anda Tahkim Kurulu Başkanlığı yapıyor. Belgeleri elimde" sözleri olay oldu.