Erling Haaland'ın yeri çabuk doldu! Salzburg fabrikası Borussia Dortmund'a çalışıyor

Erling Haaland'ın halefi belli oldu! Borussia Dortmund, Norveçli oyuncunun yerini yine Salzburg'dan dolduruyor. Dortmund, Erling Haaland'taki performansın bir benzerini Salzburg'un 20 yaşındaki Alman forvetinden alacağına inanıyor. Detaylar haberimizde...

Aksam.com.tr

Çeviri: Bilal Sadi

Borussia Dortmund Erling Haaland'ın yerini doldurmak için harekete geçti. Alman temsilcisi ilk teması Salzburg'un 20 yaşındaki forveti Karim Adeyemi ile kurdu. Haaland'ı da Avusturya temsilcisinden kadrosuna katan Alman ekibi, yeniden rotayı Salzburg'a çevirdi.

ERLING HAALAND GİDER KARIM ADEYEMI GELİR

Bild gazetesinin haberine göre, Borussia Dortmund, Karim Adeyemi için Salzburg ile görüşmelere başladı. Alman temsilcisi 20 yaşındaki golcü oyuncu için 38 milyon euroya kadar çıktı. Ancak Salzburg 45 milyon eurodan aşağı inmiyor. Görüşmeler yavaşlamış olsa da Dortmund bu transferi bitirmek de kararlı

ERLING HAALAND'IN BAŞARISINI ADEYEMI DE YAKALAYABİLİR

Alman basını Kerim Adeyemi'nin Erling Haaland'ın başarısını yakalayabileceğine inanıyor. Adeyemi'nin daha önce RB Leipzig'de forma giymesi onun bu başarıya yakalayabileceğine olan inancı artırıyor.

Bild'in haberinin devamında, "Adeyemi, Borussia Dortmund Haaland'ın yaz aylarında ayrılmasının ardından açılacak olan farkı kapatmalı . Norveçli oyuncunun 75 ile 85 milyon euro arasında serbest kalma maddesi bulunuyor. Transfer için favoriler Manchester City ve Real Madrid." ifadelerine yer verildi.

ADEYEMI'NIN BU SEZONKİ KARNESİ

20 yaşındaki forvet Salzburg forması ile 36 maçta forma giydi. Karim Adeyemi çıktığı 36 müsabakada 19 gol atıp 4 de asist yapma başarısını gösterdi.