Erling Haaland yeni takımı için kararını verdi! Dünya tarihine geçecek

Erling Haaland günbegün yeni takımına yaklaşıyor! Transferi için dünya devlerini peşine takan Norveçli yıldız ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Erling Haaland'ın sözleşmesindeki özel maddeyi açıklayan Alman basını, genç golcünün transferi için dev rakamı da açıkladı.

Aksam.com.tr

Erling Haaland, yeni bir dünya rekoru kırabilir! Borussia Dortmund'a transfer olduğu andan itibaren başka bir seviye futbolcuya dönüşen Norveçli yıldız dünya devlerini peşine taktı. Manchester City ve Real Madrid'in yakından ilgilendiği Kuzeyli golcü için Almanya'dan flaş bir sözleşme detayı açıklaması geldi.

ERLING HAALAND, PEP GUARDIOLA İLE ÇALIŞMAYA SICAK BAKIYOR

Aksam.com.tr'nin Alman basınından aktardığı habere göre, Manchester City önümüzdeki yaz Erling Haaland'ı elde etmek için "son haftalarda" favoriler arasında girmeyi başardı.

Norveçli golcüyü Manchester City saflarına yakınlaştıran gelişmenin, Avrupa'nın en büyük güçlerinden birine bolca oynama süresi olduğu belirtildi. Ayrıca haberin devamında, Erling Haaland'ın Manchester City menajeri Pep Guardiola ile çalışma fırsatının 'kendisini cezbettiği' ifade edildi.

ERLING HAALAND'DA FLAŞ SÖZLEŞME DETAYI

Erling Haaland ile ilgili Almanya basını flaş bir iddiayı ortaya attı. Nisan ayında sözleşmesindeki 75 milyon euroluk sözleşme çıkış maddesinin biteceği bilinen 21 yaşındaki golcünün, fesih bedeli süresinin daha uzun olduğu belirtildi.

Ayrıca iddianın devamında, 75 milyon euroluk bedelin belirli kıstaslara bağlı olduğuna değinildi. Borussia Dortmund isterse çıkış bedelini devre dışı bırakma hakkını da kullanabilir.