Erling Haaland transferini gizli operasyonla bitirdiler! Rekor ücret ortaya çıktı

Borussia Dortmund'un yıldız golcüsü Erling Haaland, Premier Lig ekibi Manchester City'e imza atıyor. Gizli görüşme gerçekleştiren taraflar, Erling Halaand'a inanılmaz bir teklif yaptı.

aksam.com.tr

Avrupa devlerinin transfer kıskacında olan Erling Haaland'ın yeni adresi belli oldu gibi. Borussia Dortmund yolları ayırmaya kararlı olan Haaland, Manchester City yolunda.

MANCHESTER CİTY ERLİNG HAALAND'I BİTİRİYOR

Manchester City kulübü yetkililerinin, oyuncunun temsilcileriyle Ethiad Stadyumu'nda gizli bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. The Star'a göre Manchester City, Haaland, babası Alfe-Inge ve oyuncunun menajeri Mino Raiola ile gizli bir buluşma düzenledi. Bu görüşmede oyuncuya verilecek ücret de sunuldu.

CİTY'DEN HAALAND'A İNANILMAZ TEKLİF

Manchester City, Erling Haaland'a haftalık 375 bin sterlin net, bonuslala birlikte ise 500 bin sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Bu ücret, takımın yıldızı Kevin de Bruyne ile aynı ücrete tekabül ediyor. Kulüp yetkilileri, takımdaki diğer oyuncuları rahatsız etmemek için bu baremin üzerine çıkmak istemiyorlar.

PEP GUARDİOLA ÇOK İSTİYOR

City menajeri Pep Guardiola'nın Erling Haaland transferi için Manchester City yönetimine 'ne pahasına olursa olsun onu alın' dediği öne sürüldü. Guardiola'nın Haaland'ı Şampiyonlar Ligi'ni kazanmalarına yardımcı olarak kesin bir transfer olarak gördüğü aktarıldı.

DORTMUND İLE FIRTINALAR ESTİRİYOR

Erling Haaland, Borussia Dortmund'a geldiğinden bu yana gollerine fırtına gibi devam ediyor. Bu sezon 26 maçta 25 gol 8 asiste imza atan 21 yaşındaki golcü, Dortmund formasıyla toplamda 85 maçta 82 gol 23 asist yaptı.

aksam.com.tr