Erling Haaland'ı ellerinden kaçırdılar! Ezeli rakibe gitti

Erling Haaland transferi ile ilgili Borussia Dortmund'dan flaş bir açıklama geldi. Alman devinde Başkan Joachim-Watzke konuştu ve Erling Haaland transferi ile ilgili ilginç bir detayı paylaştı. Meğer Manchester City'e imza atacağı belirtilen Norveçli yıldız zamanında Manchester United'ın kapısından dönmüş.

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Borussia Dortmund Başkanı Hans-Joachim Watzke, Erling Haaland transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Norveçli golcüyü Avusturya ekibi Salzburg'tan transfer eden Borussia Dortmund, meğer Haaland'ı Manchester United'ın elinden kapmış.

ERLING HAALAND MANCHESTER UNITED'IN KAPISINDAN DÖNMÜŞ

Aksam.com.tr'nin Dailymail'den aktardığı habere göre, Borussia Dortmund Başkanı Hans-Joachim Watzke, Erling Haaland'ın Ocak 2020'de Manchester United'ı imzalamaya ne kadar yakın olduğunu açıkladı .

Norveçli forvet Red Bull Salzburg'da etkileyiciydi ve o zamanki Manchester United menajeri Ole Gunnar Solskjaer, Molde'den iyi tanıdığı bir oyuncu için anlaşma yaptığına inanıyordu.

Fakat o dönem, Kırmızı Şeytanlar'ın Başkan Yardımcısı Ed Woodward'ın Mino Raiola'nın menajer ücreti ve Erling Haaland'ın sözleşmesine serbest kalma maddesi ekleme konusundaki isteksizliği sebebiyle anlaşmadan çekildiği iddia edildi.

HAALAND'IN YENİ DURAĞI MANCHESTER'IN MAVİ YAKASI OLABİLİR

Erling Haaland transferini uzun süredir tamamlamaya çalışan Manchester City, eğer Norveçli yıldıza imza attırmış olursa seneler sonra genç golcüyü Manchester'a getirmiş olacak.

Ocak 2020'de Manchester United'ın kapısından dönen Erling Haaland 2022'de Kırmızı Şeytanlar'ın ezeli rakibinde forma giyerek başka bir hikâyeyi yazmaya başlayacak.