Erling Haaland için flaş gelişme! Borussia Dortmund yeni takımını açıkladı

Erling Haaland yeni takımına günbegün yaklaşıyor. Borussia Dortmund'un CEO'su Joachim Watzke açıklamalarda bulundu. Alman yönetici, Erling Haaland için çok fazla takımın ilgili olduğunu, ancak Borussia Dortmund'un satış için dünya devini bir adım önde gördüğünü ifade etti. İşte detaylar...

Aksam.com.tr

Erling Haaland'ın transfer düğümü çözülüyor. Norveçli golcü, gösterdiği olağanüstü performans ile dünya devlerinin radarında. Borussia Dortmund CEO'su Joachim Watze, genç golcü için Alman kulübünün satış için gönlünde yatan takımı açıkladı.

ERLING HAALAND İÇİN MANCHESTER CITY İTİRAFI

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, Manchester City'nin Erling Haaland için yapacağı herhangi bir teklifi kabul etmeyeceğini açıkladı. Ancak, aynı zamanda Norveçli yıldız kulüpten ayrılırsa onun yerine başka bir "yeni yetenek" bulacağının da sözünü verdi.

Sport Bild'e konuşan Watzke, "Medya dedikodularını yargılamaktan vazgeçtim. Aksi takdirde, günüm 36 saat olmak zorunda kalacak. Şu anda oyuncu tarafından özel bir şey duymadık ve kimse bize bu konuda bir şey söylemedi. Ancak Manchester City, Haaland için teklif gönderirse finansal olarak onların teklifiyle baş edemeyiz." dedi.

ERLING HAALAND EN ÇOK KAZANANLARDAN BİRİ OLACAK

Manchester City'nin, yaz transfer dönemi öncesinde Haaland'ı kadrosuna katmaya en yakın takım olduğu konuşulurken İngiliz temsilcisi, 21 yaşındaki oyuncuyu Premier Lig'deki en fazla kazanan futbolcu haline getirmek istiyor.

İngiliz ekibinin Erling Haaland'a transfer ücreti ve maaş maliyetleri de dahil olmak üzere toplamda 355 milyon euro yatırım yapmaya istekli olduğu belirtiliyor.. Lâkin Borussia Dortmund başkanı devam eden spekülasyonlara çok da takılmamaya çalışıyor.