Erling Haaland bombasını eski Beşiktaşlı Kleberson patlattı! Avrupa bu transferi konuşacak

Erling Haaland transferini sürpriz isim açıkladı! Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Brezilyalı Jose Kleberson'dan flaş bir açıklama geldi. Erling Haaland için en uygun takımın Chelsea olduğunu belirten Kleberson, Norveçli yıldızın Thomas Tuchel ile daha başarılı olacağına inanıyor.

Aksam.com.tr

Bilal Sadi

Erling Haaland transferi için eski Beşiktaşlı Jose Kleberson'dan flaş bir açıklama geldi. Bir dönem Manchester United'ta da forma giyen Brezilyalı eski orta saha oyuncusu, Norveçli golcü için doğru adresin Chelsea olacağını belirtti. Erling Haaland'ın adı Real Madrid ve Manchester City ile anılıyor.

ERLING HAALAND'A KLEBERSON'DAN TAVSİYE

Aksam.com.tr'nin İngiltere basınından aktardığı haberlere göre, Beşiktaş'ın ve Manchester United'ın eski orta saha oyuncusu Jose Kleberson, Norveçli golcüyü çevreleyen transfer söylentileri arasında Chelsea'nin Erling Haaland için en uygun olduğun seçenek olduğunu düşündüğünü belirtti.

Ayrıca haberin devamında, Thomas Tuchel'in, Romelu Lukaku'nun performansından memnun olmamasından kaynaklı, gol yollarında sıkıntı yaşayan Maviler'e Haaland'ın büyük katkı sağklayacağı belirtildi.

ERLING HAALAND, 100 MİLYONLUK ROMELU LUKAKU'NUN YERİNE ADAY

Romelu Lukaku , geçen yaz Chelsea'ye 100 milyon sterlinlik bonservis ile transfer olmuştu. Belçikalı golcü, bu sezon Premier Lig'de Chelsea formasıyla sadece beş gol atarak kendisinden beklenen yüksek beklentileri karşılayamadı.

LUKAKU TUCHEL'İ ELEŞTİRDİ, İPLER KOPTU

Bir dizi sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncu uzun süre sahadan uzak kalmış, üstüne de Tomas Tuchel'i eleştirip, eski kulübü Inter'i özlediğini söylediği röportajı nedeniyle Alman çalıştırıcı ile ipleri koparmıştı.

Romelu Lukaku o zamandan beri Tuchel tarafından yedek kulübesinde kullanılıyor ve yerine orta saha oyuncusu Kai Havertz sıklıkla tercih ediliyor.