Erik ten Hag ‘seni oynatmayacağım' dedi! Süper Lig'i altüst edecek transfer

Erik Ten Hag'ın gözden çıkardığı yıldız futbolcu, Süper Lig devlerinin radarında. Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'ın planları arasında yer almayan Fildişi Sahilli futbolcu için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş devrede. İşte detaylar...

Manchester United'da Erik ten Hag'ın yeni sezon planlaması sürüyor. Lige kötü bir başlangıç yapan Kırmızı Şeytanlarda Erik ten Hag bir yıldıza daha kapıyı gösterdi.

ERİK TEN HAG GÖZDEN ÇIKARDI, ÜÇ BÜYÜKLER DEVREYE GİRDİ

Ronaldo'yla yaşadığı gerilimle dikkat çeken Erik ten Hag, Eric Bailly'yi de gözden çıkardı. Ünlü teknik adam, oyuncusuna yeni sezon planları arasında yer almadığını iletti. Erik ten Hag'ın kararı sonrası Fildişi Sahilli yıldızın menajeri yeni takım arayışlarına başladı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

Jonas Hen Shrag'ın haberine göre, Erik ten Hag'ın gözden çıkardığı 28 yaşındaki stoper için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da devreye girdi. 2 yıl daha sözleşmesi olan oyuncunun menajerinin 'Üç Büyükler'le görüşmelere başladığı iddia edildi.

Domagoj Vida'nın yanına bir Beşiktaşlı daha! Taraftarlar 'sat, sat, sat' dedi

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Eric Bailly'yi satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği haber detayında yer aldı. İstanbul devlerinin yanı sıra Marsilya, Monaco, West Ham, Milan ve Roma'nın da deneyimli savunmacı için dirsek temasında bulunduğuna değinildi.

38 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Manchester United, Fildişi Sahilli yıldızı 2016-17 sezonu başında Villarreal'den tam 38 milyon euro karşılığında transfer etmişti. İngiliz deviyle toplam 113 maça çıkan Bailly, 1 gol 1 asistlik katkı verebildi.