Erick Pulgar'ın yerine 40 milyon euroluk yıldız! Takım onun üzerine kurulacak

Sezon sonu Fiorentina'ya geri dönecek olan Erick Pulgar'ın yerine Galatasaray'da Axel Witsel ismi gündeme geldi. Bonservisine en yüksek 40 milyon euro ödenen 33 yaşındaki futbolcu için kararı yeni yönetim verecek. Axel Witsel'in Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi haziran ayında bitiyor.

Erick Pulgar, Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu... Hiçbirisi Galatasaray'ın zayıf karnı olan orta sahasına çare olamadı. Önümüzdeki sezon için bu bölgeye tartışılmaz bir ismi getirmenin hesaplarını yapan Galatasaray'da Axel Witsel ismi gündeme geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre, yeni sezonda hem ön libero hem de 8 numara takviyesine ihtiyacı olan Galatasaray'da, başkan danışmanı Luis Campos ve sportif direktör Pasquale Sensibile ile temasa geçen menajerler, Axel Witsel'i sarı-kırmızılılara teklif etti.

Büyük sürpriz! Ersun Yanal geri dönüyor

AXEL WITSEL GALATASARAY'I İSTİYOR

Sezon sonu Borussia Dortmund'dan ayrılacak olan 33 yaşındaki Belçikalı orta saha da Galatasaray'a sıcak bakıyor. Ancak yaşı ve yıllık 3 milyon euroyu aşan maliyeti nedeniyle bu transferde kararı 11 Haziran'da seçilecek yeni yönetim verecek.

Oğulcan Çağlayan'ın kaderi belli oldu! Galatasaraylıların gözü kulağı bu haberdeydi

AXEL WITSEL KİMDİR

Axel Witsel hem 8 hem de 6 numara oynayabiliyor. 33 yaşındaki oyuncu, Standard Liege'de yıldızı parladıktan sonra Benfica'ya transfer oldu. 1 sezon sonra da Portekiz'den 40 milyon euroya Zenit'e geçen Belçikalı 5 yıl burada forma giydi. Juventus'un reddederek 18 milyon euro yıllık ücret karşılığında 3 Ocak 2017'de Çin ekibi Tianjin Quanjian'a transfer olan yıldız oyuncu, burada 1.5 sezon forma giydikten sonra Borussia Dortmund'a geçti.

Kim Min-Jae istihbaratı gündemi sarstı! Fenerbahçe'yi yıkan haber

ERICK PULGAR: "KARARI BEN VERMİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da devam edip etmeyeceğine yönelik bir soruya Erick Pulgar, "Sahada olmak bana güven verdi. Daha fazla oynamak isterim. Geleceğim hakkında kararı ben vermiyorum, bu kararı verecek olanlar var. Neler olacağını göreceğiz." açıklamasını yaparak sarı-kırmızılılarda devam etmeyeceğinin sinyalini vermişti.

Formülü açıkladı: Dursun Özbek tek aday olsun Galatasaray kazansın

Rıdvan Dilmen, Ali Koç-İsmail Kartal krizini açıkladı! Meğer Jorge Jesus...