Ergin Ataman'ın yüreği ağzına geldi! Fenerbahçe'den tarihi transfer hamlesi

Ergin Ataman Anadolu Efes'te yaşadığı başarılara bir yenisini ekleyip üst üste 2. kez THY Avrupa Ligi şampiyonu olmuştu. Fenerbahçe Beko, başarılı koçun yüreğini ağzına getiren bir trnasfer hamlesi yaptı. Sarı-Lacivertliler, Ergin Ataman'ın en kritik oyuncusu olan Shane Larkin'i istedi.

Fanatik

Türk basketbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Ergin Ataman, geçtiğimiz günlerde üst üste 2. kez THY Avrupa Ligi şampiyonu olarak tüm dünyada büyük bir sükse yapmıştı. Başarılı koç yeni sezonun planlamalarına şimdiden başlarken Fenerbahçe Beko'dan Ergin Ataman'ı endişelendiren bir transfer hamlesi geldi.

Cristiano Ronaldo'nun tahtı yıkıldı! Çılgın rakama dünyayı sallayan transfer

ERGİN ATAMAN'IN YÜREĞİ AĞZINA GELDİ

Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın takımının vazgeçilmez isimlerinden olan Shane Larkin'e teklif götürdü. NBA gitme olasılığı dışında Ergin Ataman'ın kesinlikle kadrosunda görmek istediği başarılı oyuncu için Sarı-Lacivertlilerin devreye girmesi gündeme bomba gibi düştü.

FENERBAHÇE'DEN SHANE LARKİN'E 7 MİLYON DOLARLIK TEKLİF

Fenerbahçe Beko, Shane Larkin'e 2 yıl için 7 milyon dolarlık bir teklif sundu. Ergin Ataman süreci endişeyle takip ederken yıldız oyuncudan koçunu rahatlatan cevap geldi.

AYNI RAKAMI ANADOLU EFES DE SUNDU

Fenerbahçe Beko, Shane Larkin'e 2 yıl için 7 milyon dolarlık bir teklif sundu. Ergin Ataman süreci endişeyle takip ederken Anadolu Efes'ten karşı hamle geldi. Anadolu Efes, oyuncuya Fenerbahçe'nin yaptığı ücret teklifinin aynısını sundu.

Ve Uğurcan Çakır imzayı atıyor! Böyle rakam yok: Bildiğiniz tüm transferleri unutun

NBA'DEN TEKLİF ALMAZSA...

Fenerbahçe'nin teklifini reddeden Shane Larkin, NBA'den teklif almaması halinde yoluna Anadolu Efes'te devam edecek. Oyuncunun bu kararı sonrası Ergin Ataman'ın da rahat bir nefes aldığı belirtildi.