Ergin Ataman'dan Avrupa'da koçluk açıklaması! Obradovic'in izinden gidiyor

Zeljko Obradovic'in ardından Ergin Ataman da Panathinaikos yolunda! Anadolu Efes'in efsane çalıştırıcısı Ergin Ataman, aynı Zeljko Obradovic gibi uzun bir Avrupa macerasına yelken açabilir... Son olarak ise Anadolu Efes'in Avrupa maçından sonra, kendisi de teklifler olduğunu açıkladı.

Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman için İspanyol basınından Panathinaikos iddiası geldi. Aynı Zeljko Obradovic gibi uzun vadeli bir proje ile yola devam etmek isteyen Yunan temsilcisi, Avrupa'da tekrar başrolde olmak istiyor.

ZELJKO OBRADOVIC GİBİ ERGİN ATAMAN'A DA TAM YETKİ

İspanyol basınının iddiasına göre Yunan ekibi uzun vadeli planlarını yönetecek kişi olarak Ergin Ataman'ı seçti ve bu doğrultuda hamleler yapmayı planlıyor.

Zeljko Obradovic ismi ile özdeşleşen Panathinaikos, şimdi de Ergin Ataman ile uzun yıllar çalışmak istiyor...

Son olarak ise sinirli yapısı ve kurallara uymayan tavrı ile dikkat çeken Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Ergin Ataman konusunda çok daha sakin davranıyor ve deneyimli hocaya tam yetki vermeyi planlıyor.

ANADOLU EFES İLE AVRUPA'NIN ZİRVESİNE

Anadolu Efes ile Avrupa'nın 1 numaralı kupasında büyük zaferler yaşayan Ergin Ataman, halihazırda Türk basketbol tarihinin yaşayan efsanelerinden biri olmuş durumda.

Deneyimli hocanın Avrupa'da yeni bir maceraya nasıl bakacağı ise ayrıca merak ediliyor.

ERGİN ATAMAN RESMEN AÇIKLADI

Anadolu Efes ile Monaco arasında oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, Avrupa'dan teklifler aldığını ve ayrılık zamanının yaklaştığını düşündüğünü ifade etti.