Ergin Ataman'ın prensiydi... Pınar Karşıyaka'dan tozu dumana katacak transfer!

Ergin Ataman ile başarıdan başarıya koşan yıldız basketbolcu Pınar Karşıyaka'ya transfer olmak üzere. Ergin Ataman ile hem Galatasaray hem de Anadolu Efes'te başarıdan başarıya koşan 34 yaşındaki basketbolcu için Pınar Karşıyaka atağa geçti. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Pınar Karşıyaka, Ergin Ataman ile EuroCup şampiyonluğu yaşayan tecrübeli yıldız basketbolcu Errick McCollum'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen İzmir temsilcisi yeniden zirveye oynamak istiyor.

Mauricio Lemos depremi! Fenerbahçe-Shkupi maçı sonrası ortalık yıkıldı

PINAR KARŞIYAKA ERGİN ATAMAN'IN EN ÖNEMLİ YILDIZINI ALIYOR

Aksam.com.tr'nin Basketnews.com'dan aktardığı habere göre; Pınar Karşıyaka, geçen sezonu Lokomotiv Kuban'da başarılı bir performans ortaya koyarak tamamlayan Errick McCollum ile anlaşmak üzere.

Daha önce Türkiye'de Galatasaray Nef ve Anadolu Efes forması giyen 34 yaşındaki oyun kurucu, 2015-16 sezonunda Ergin Ataman'lı Galatasaray ile EuroCup şampiyonluğu da yaşamıştı.

Daha sonra Anadolu Efes forması da terleten McCollum gösterdiği performans ile hep dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir basketbolcuydu.

Miha Zajc'ın dünyası başına yıkıldı! Transferi resmen duyurdular...

ERRICK MCCOLLUM'UN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Geçtiğimiz sezonu Rus ekibi Lokomotiv Kuban'da geçiren McCollum toplam 12 EuroCup karşılaşmasında süre aldı. ABD'li yıldız, maç başına 22.3 sayı, 3.0 ribaund ve 4.2 asist ortalamalarıyla mücadele ederek başarılı bir sezonu ardından bıraktı.

Son dakika: "Arda Güler için en doğru tercih" Rekor rakamla transferi duyurdular