Ergin Ataman yeni Shane Larkin'ini NBA'de buldu! Yer yerinden oynayacak...

Ergin Ataman'ın 'Yeni Shane Larkin' hamlesi gündeme bomba gibi düştü. Şampiyon koç yeni sezona yine iddialı girmeye hazırlanıyor. Ergin Ataman, ayrılma olasılığı olan Shane Larkin'in yerine NBA'i yıldızını transfer etmeyi planlıyor. Detaylar haberimizde...

Eurohoops

Anadolu Efes, Ergin Ataman'ın önderliğinde yeni Shane Larkin'ini takıma kazandırmak için harekete geçti. Bu sezon THY EuroLeague'de üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde de doldudizgin yoluna devam eden lacivert-beyazlılarda transfer hareketliliği başladı.

ERGİN ATAMAN'IN GÖZÜ SHANE LARKIN VE MICIC'DE

Aksam.com.tr'nin Eurohoops'tan aktardığı haberine göre, Turkish Airlines EuroLeague'de son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes, gelecek sezon için kadro yapılandırma çalışmalarına erkenden başladı.

Vasilije Micic ve Shane Larkin'i NBA'e kaptırma tehlikesi ile karşı karşıya olan Anadolu Efes yeni yıldızını NBA'de buldu.

SHANE LARKIN İLE SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Lacivert-beyazlılar, Shane Larkin ile sözleşme uzatma görüşmelerine devam ediyor. Lâkin Anadolu Efes, transfer pazarını da taramaya devam ediyor.

LARKIN VE MICIC GİDERSE NBA'İN YILDIZI GELECEK

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberinin devamında, Anadolu Efes'in ilgilendiği ismin 2016-17 sezonundan bu yana NBA'de oynayan Tomas Satoransky olduğu belirtildi.

NBA'de son olarak Washington Wizards forması giyen Çekyalı oyuncuya basketbolcu Anadolu Efes'in transfer hedeflerinin başında yer almakta.