Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'nun yıldızını kaptı! Anadolu Efes'ten tarihi transfer

Ergin Ataman yönetiminde transferde ciddi adımlar atan Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'nun yıldızıyla anlaşma sağladı. Fenerbahçe Beko'da kadroda düşünülmeyen yıldız isim, Ergin Ataman'ın isteğiyle yeni sezonda Anadolu Efes için ter dökmeye hazırlanıyor. İşte transferin detayları…

Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'nun geçtiğimiz sezon başında 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı yıldız isimle anlaşma sağladı. Yeni sezonda hedefi yine en tepeye koyan Anadolu Efes, Ergin Ataman'ın talebi doğrultusunda Fenerbahçe Beko'nun İtalyan yıldızını kaptı.

Ve Attila Szalai gidiyor! 'Mükemmel transfer' sözleriyle duyurdular: İşte yeni takımı...

ERGİN ATAMAN, FENERBAHÇE BEKO'DAN TRANSFER YAPTI

Yeni sezonda Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında yaşanması beklenen rekabet, sezon öncesi transfer dönemine de yansımış durumda. Ergin Ataman ve Itoudis takıma yapılacak takviyeler konusunda sağlam adımlar atarken, Anadolu Efes cephesi flaş bir transfere hazırlanıyor.

1+1 YILLIK ANLAŞMA TAMAM

Ergin Ataman'ın listesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Anadolu Efes, geride bıraktığımız sezonun başında 2+1 yıllığına Fenerbahçe Beko'ya imza atan Achille Polonara ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

SON DAKİKA PÜRÜZÜ ÇIKMAZSA YENİ SEZONDA ANADOLU EFES'TE

Fenerbahçe Beko'nun kadrosunda düşünmediği İtalyan isim, son dakika pürüzü çıkmaması halinde yeni sezonda Ergin Ataman'ın Anadolu Efes'inde forma giyecek. Yıldız oyuncu yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Fenerbahçe Beko'da forma şansı bulmakta zorlanmıştı.

Marcao'nun gerçek bonservisi şok etti! Dursun Özbek sonrası ilk istifa iddiası

2021-22 sezonunda ligde 20 maçta forma giyen Polonara; 10 sayı, 5.7 ribaunt ve 2 asist ortalaması yakalamıştı. Deneyimli isim THY Avrupa Ligi'nde ise 30 maça çıkıp 7.3 sayı, 4.3 ribaunt ve 1.1 asistlik istatistik tutturmuştu.