Erdoğan'dan İrfan Can'a: Avrupa'ya gidecek misin?

Başkan Erdoğan, Medipol Başakşehir'i kabul etti, herkese tek tek söz hakkı verdi. 4 senelik emek sonucunda gelen şampiyonluğun, Başakşehir Stadı'nda futbol oynadığı 26 Temmuz'a denk gelmesinin anlamlı olduğunu belirten Erdoğan, İrfan Can Kahveci'ye de ‘Avrupa'ya gidecek misin?' diye sordu.

AKŞAM Özel Haber

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Medipol Başakşehir Kulübü yönetimi ile birlikte teknik heyet ve futbolcuları kabul etti. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki davetine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, yönetim, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, takım kaptanlarından Mahmut Tekdemir, Edin Visca ve Alexandru Epureanu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a isminin yazılı olduğu 12 numaralı Başakşehir formasını hediye etti. Erdoğan kabulde 4 yıllık yoğun bir sabır ve emek sonrası gelen şampiyonluğun anlamlı olduğunu vurguladı. Samimi bir havada geçen sohbet toplantısında Erdoğan tek tek herkese söz hakkı verdi. Herkesin konuşmasını dinledi. Futbolcular kabulden dolayı Erdoğan’a teşekkür etti. 

Kulüpler Birliği toplantısında, yabancı kuralı yeniden masada

ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜŞMEYDİ

Erdoğan, Sevilla’ya transferi söz konusu olan İrfan Can Kahveci’ye de “Gidecek misin?” diye sordu. İrfan Can, talipler olduğunu ve bunları değerlendirdiklerini iletti. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ görüşme sonrası şu açıklamayı yaptı: “Kurucu başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ziyarete gittik. Çok sıcak bir karşılama oldu ve oyuncularımızın hepsiyle birebir güzel sohbetler gerçekleştirdi. Kupa için tebrik ettiğini söyledi ama esas olarak Türkiye’nin uluslararası alanda temsil edilmesinin çok daha anlamlı olduğunu söyledi. Güzel bir an oldu. Cumhurbaşkanımız’a tekrar teşekkür ediyorum.” 

Küme düşme yeniden görüşülecek

Naklan yayına 'ortak' formül

Sevilla 'Can' derdinde