Eran Zahavi'den Fenerbahçe itirafı: Çılgınlıktı

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan ve ismi Fenerbahçe'yle anılmasının ardından Hollanda Kulübü PSV Eindhoven'a imza atan Eran Zahavi, yaşadıklarını anlattı.

Sezon başında Fenerbahçe'nin gündemine geldiği konuşulan ve daha sonra PSV Eindhoven'a imza atan Eran Zahavi, sezon başında yaşananlarla ilgili konuştu.

Sporx'in aktardığına göre, Fenerbahçe'nin ilgisinin olduğunu ancak ciddi bir görüşme yapılmadığını kaydeden Zahavi, "Ajax ve Fenerbahçe'nin ilgisi vardı ancak Fenerbahçe ile olan durum garipti. Medya benim anlaşma sağladığımı duyuruyordu. Şüphe bile yoktu. Evet, görüşmeler vardı ancak ciddi bir sözleşme pazarlığı yoktu. Bir transfer için de en önemli şey budur. Sonra çılgınlık başladı, özellikle sosyal medyada. Benim transfer olduğum haberleri patlamaya başladı. PSV'ye imza attıktan sonra gelen mesajlardan hiç bahsetmeyeyim. Daha az pozitifti, ancak bu çok da garip değildi." dedi.

Ozan Kabak, Manchester City'ye karşı!

ALİ KOÇ: "HAYRETLER İÇERİSİNDE İZLEDİK"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Eran Zahavi hakkında, "Hiç ilgilenmedik. Adam çıkmış Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedim diyor. Hayretler içerisinde izledik." demişti.

Galatasaray'da flaş iddia: 'Mbaye Diagne'nin ardından o da gidecek!'