Enner Valencia'da Fenerbahçelileri şaşırtan karar! Mergim Berisha detayı

Fenerbahçe'de Enner Valencia'yla ilgili merak edilen soru cevabını buldu. Geçtiğimiz sezonun yıldızlarından olan ancak 2021-22'de gözden düşen Enner Valencia'yla ilgili Fenerbahçe'den karar çıktı. Öte yandan Mergim Berisha'nın akıbeti de netlik kazandı.

Enner Valencia'nın Fenerbahçe'deki geleceği netleşti. Yolların ayrılacağı yönünde haberler basında sık sık yer alırken Fenerbahçe'nin Enner Valencia'yı takımda tutma kararı aldığı belirtildi. Öte yandan beklentileri karşılayamayan Mergim Berisha ise yeni sezonda düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralanacak.

ENNER VALENCIA VE MERGIM BERISHA'YLA İLGİLİ KARAR

Yakın dönemde kadro dışı bırakılacağı iddia edilen Enner Valencia için transfer dedikoduları da basında sıkça yer almıştı. Fenerbahçe'nin Meksika liginden talipleri olduğu öne sürülen Enner Valencia'yı sözleşmesinin son yılına girerken elinden çıkarmak istediği iddia edilmişti.

Ve Yunus Akgün hayırlı olsun! Masaya dahi oturmadılar

GELECEK SEZON DA TAKIMDA

Ancak Sarı-Lacivertlilerin böyle bir tasarrufunun olmadığı belirtildi. Gücü ve azmiyle özellikle 2019-20 sezonuna damga vuran Enner Valencia'dan gelecek sezon da faydalanmak isteyen Fenerbahçe, Ekvadorlu yıldızı takımda tutma kararı aldı.

YİNE DE SON KARAR YENİ HOCADA

Jorge Jesus'u takımın başına getirmesi beklenen Fenerbahçe, yine de yeni gelecek hocanın raporu doğrultusunda kararını değiştirebilir. Enner Valencia'nın aksine Mergim Berisha'nın ise takımdan gönderileceği belirtildi.

MERGIM BERISHA KİRALANIYOR

Sezon başında 5 milyon euro karşılığında büyük umutlarla transfer edilen Mergim Berisha, performansıyla büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. 24 yaşındaki golcünün yeni sezonda başka bir kulübe kiralanması kararı alınırken, Sarı-Lacivertliler yeni sezon öncesi en yüksek bedelli transferi forvet bölgesine yapmayı planlıyor. Mergim Berisha'nın Fenerbahçe'yle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.