Enner Valencia gerçekleri: Ayrılığa giden süreç böyle başlamış!

Enner Valencia'da ayrılığa giden olaylar silsilesinin detayları belli oldu... Fenerbahçe'nin İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı maç öncesi, antrenmanda sakatlandığı esnada yanına gelen kulüp doktorunu azarladığı gerekçesiyle kadro dışı kaldığı öne sürülen Ekvadorlu yıldızın milli hassasiyetleri, süreci bu noktaya getirdiği öğrenildi. Enner Valencia'nın Fenerbahçe'de mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği öne sürülmüştü. işte detaylar...

AKŞAM

Ekvador basını Enner Valencia'nın sakatlığı nedeniyle bazı Fenerbahçe maçlarında dışarıda kaldığını, Galatasaray derbisinde oynama şansının da düşük olduğunu duyurdu.

"Studiofutbol.com.ec" isimli sitede, "Milli takım kampındaki sakatlığı nedeniyle oynamasından şüphe duyuluyor. Çünkü Dünya Kupası elemelerinde Ekvador'a bağlılığı nedeniyle oynamak için kendini çok zorladı" denildi.

Meksika basını, Mesut Özil ile dalga geçti!

"ENNER VALENCIA FENERBAHÇE'DE MUTSUZ"

Öte yandan Ekvador basını geçtiğimiz günlerde, Valencia'nın sorunlar yaşadığı için Fenerbahçe'de mutsuz olduğunu ve sarı-lacivertli takımdan sezon sonunda ayrılmak istediğini yazmıştı.

Fenerbahçe'de 62 maça çıkan Valencia, 23 gol-10 asistlik bir performans sergiledi. Transfermarkt verilerine göre 2 milyon 900 bin euro bonservis bedeli olan tecrübeli futbolcunun 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Vitor Pereira'yı istemiyorlar! Corinthians'ta futbolcular ayaklandı

Yeni Malatyaspor 3 milyon euro istemişti şimdi Beşiktaş'a bedelsiz gidiyor!