Enes Ünal hayatının transferini yapıyor! 'Tam sisteme uygun' dediler

Getafe'de kariyer sezonunu geçiren Enes Ünal, kariyerinin transferini yapmaya hazırlanıyor. İngiliz basını forvet arayan Liverpool'un oyun sistemine en uygun ikinci ismin Enes Ünal olduğunu yazdı. Liverpool'un listesinin en tepesinde ise Darwin Nunez var.

Ajansspor

Bu sezon Getafe formasıyla La Liga'yı kasıp kavuran Enes Ünal için gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya atıldı. İngiliz basını, Liverpool'un forvet adaylarından birinin de Enes Ünal olduğunu yazdı.

ENES ÜNAL İÇİN MÜTHİŞ İDDİA: LIVERPOOL

Getafe ile bu sezon 32 maça çıkıp 15 gol, 1 asistlik performans sergileyen Enes Ünal, Avrupa'nın dev kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı. Takumi Minamino ve Divock Origi ile vedalaşmaya hazırlanan Liverpool'un Darwin Nunez ve Enes Ünal ile ilgilendiği öne sürüldü.

"ENES ÜNAL KLOPP'UN SİSTEMİNE ÇOK UYUYOR"

İngiliz basını, Liverpool'un forvet listesinin ilk sırasında Darwin Nunez'in olduğunu ancak oyuncuyla Manchester City'nin de ilgilendiğini ve başarılı forvetin maliyetinin 70 milyon sterlin olduğu aktarıldı. Öte yandan Nunez'in dışında Liverpool'un oyun sistemine en uygun bir diğer ismin Enes Ünal olduğu vurgulandı. Haberde Enes Ünal'ın teknik direktör Jürgen Klopp'un gegenpressing sistemine daha çok uyduğu; ayrıca patlayıcı, hızlı ve hava hakimiyeti özelliklerinin olduğundan bahsedildi.

ENES ÜNAL'IN TEK RAKİBİ BENZEMA

La Liga'da 25 gol atan Karim Benzema'nın ardından gol krallığı listesinin 2. sırasını paylaşan Enes Ünal'ın Getafe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 24 yaşındaki milli forvetimizin güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro.

Halil Akbunar Trabzonspor'u şok etti! Ön protokol yapıldı dendi ama işte yeni takımı

Kerem Aktürkoğlu'ndan vazgeçip Doğukan Sinik'e çılgın teklif! Dev kulüp gözünü kararttı

Emir Ortakaya sürprizi! Fenerbahçe'de yeni bir yıldız doğuyor